Εντυπωσιακός και ασυνήθιστος ανεμοστρόβιλος στη Βιρτζίνια

Τα παράξενα νέα της ημέρας που έγιναν viral στο διαδίκτυο

Τον σχηματισμό ενός ανεμοστρόβιλου κατέγραψαν κάτοικοι της πόλης Mechanicsville στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σ' ένα πάρκινγκ της πόλης υψώθηκε ξαφνικά μια στήλη σκόνης. Ο δυνατός θερμός αέρας που σχημάτισε σύμφωνα με τους ειδικούς το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν κράτησε πολύ και δεν προκάλεσε ζημιές, αλλά δεν είναι και συνηθισμένο αυτό το θέαμα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Άρπαξαν κοσμήματα 200.000 δολαρίων σε 30 δευτερόλεπτα

Μόλις 30 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν δύο ληστές για να αρπάξουν όσα κοσμήματα μπορούσαν από τις προθήκες κοσμηματοπωλείου στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξαφνικά εκεί που μιλούσαν με τον ιδιοκτήτη έβγαλαν σφυριά και άρχισαν να σπάνε τις προθήκες. Άρπαξαν τη λεία τους και εξαφανίστηκαν. Η αξία των κοσμημάτων που πήραν ξεπερνά τις 200.000 δολάρια.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ένας απρόσεκτος οδηγός

Κάτι ασύλληπτο έπαθε ένας οδηγός που δε πρόσεχε οδηγώντας στη βροχή. Η στιγμή απαθανατίστηκε από την κάμερα ενός περιπολικού, που είχε σταθμεύσει στην άκρη αυτοκινητόδρομου στις ΗΠΑ. Ξαφνικά, ο αστυνομικός είδε μπροστά του ένα αυτοκίνητο με τον οδηγό να έχει χάσει τον έλεγχο, να τσουλάει πάνω στο βρεγμένο οδόστρωμα και να καταλήγει εκτός δρόμου. Για καλή του τύχη, ο οδηγός δεν έπαθε απολύτως τίποτα και βγήκε από το αυτοκίνητό του λίγο αργότερα σώος και αβλαβής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top