Τυφλός άντρας έπεσε στις γραμμές του μετρό

Και άλλες διεθνείς ειδήσεις από το δελτίο ειδήσεων του Star

Στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών ένας άντρας που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης έπεσε καταλάθος στις γραμμές του μετρό. 

Περπατούσε στην άκρη του μετρό με τη βοήθεια του ειδικού μπαστουνιού κατεύθυνσης, αλλά τελευταία στιγμή παραπάτησε κι έπεσε στις ράγες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σταθμό. Αφού τον έβγαλαν από τις ράγες, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και διαπίστωσαν ότι δεν είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Φονική καταιγίδα έπληξε το Πακιστάν

Θυελλώδεις άνεμοι, που έπνεαν με ταχύτητα έως και 65 χιλιόμετρα την ώρα, σάρωσαν το Καράτσι. 

Η πόλη καλύφθηκε από ένα σύννεφο σκόνης. Δέντρα ξεριζώθηκαν και κολώνες ηλεκτροδότησης δεν άντεξαν στη δύναμή τους και έπεσαν πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από μια κατολίσθηση που έπληξε τη περιοχή του Ντάνιν στις παρυφές της περιοχής Chitral του Πακιστάν, ενώ άλλοι 20 τραυματίσθηκαν.

Ο δεξιοτέχνης του ψαλιδιού

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά ένας καλλιτέχνης στην Κίνα φιλοτεχνεί  το προφίλ των περαστικών πελατών του ψαλιδίζοντας το πορτρέτο τους τόσο άψογα, σαν να το ζωγράφισε... Ξεκίνησε την τεχνική αυτή το 2009 και σήμερα ζει από αυτό.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top