Χιονοστιβάδα παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά της

Άκρως εντυπωσιακή σύλληψη στις ΗΠΑ

Ένα ζευγάρι κατέγραψε μία χιονοστιβάδα και οι εικόνες «κόβουν» την ανάσα.

Έκπληκτο  βλέπει από μακριά έναν τεράστιο όγκο χιονιού να καταρρέει και να παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του. Η ορμή της χιονοστιβάδας είναι τέτοια που και μόνο στη θέα της τρομάζει κανείς. Πόσο μάλλον να είσαι κοντά και να βλέπεις ξαφνικά το χιόνι να σε πλησιάζει. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι άνθρωποι τρομοκρατήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν.

Εικόνες-σοκ από το τροχαίο στο Σικάγο

Στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε ένα απίστευτο τροχαίο... Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε ένα περιπολικό στο Σικάγο τραυματίσθηκαν όταν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στο όχημά τους με μεγάλη ταχύτητα. Όπως φαίνεται και στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας η σύγκρουση είναι ιδιαίτερα σφοδρή. 

Επεισοδιακή σύλληψη

Μία επεισοδιακή σύλληψη έγινε στη Τζόρτζια .Η προσπάθεια ενός αστυνομικού να ελέγξει τον οδηγό ενός ύποπτου αυτοκινήτου είχε ως αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο 24χρονος που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές προσπάθησε να διαφύγει αλλά ο αστυνομικός επέμεινε. Μετά από μια σύντομη πάλη κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και γρήγορα να του περάσει χειροπέδες με τη βοήθεια και των συναδέλφων του που έσπευσαν στο σημείο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top