Διέσωσαν αγελάδα με τον πιο παράξενο τρόπο

Ελέφαντες κόλλησαν στη λάσπη και αγριόχηνα επιτέθηκε σε γυναίκα

Μία αγελάδα εγκλωβίστηκε σε ακτή της Σαρδηνίας και δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να επιστρέψει στο κοπάδι της. Ο πιο παράξενος τρόπος διάσωσης της ήρθε από το Ιταλικό πυροσβεστικό σώμα της περιοχής. Οι πυροσβέστες  έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για την μεταφορά της με ελικόπτερο διάσωσης σε ασφαλές σημείο. 

Το παγιδευμένο ζώο μεταφέρθηκε σώο στο λιβάδι του που είναι και το φυσικό του περιβάλλον Σίγουρα η εμπειρία θα μείνει αξέχαστη.

Ελέφαντες κόλλησαν στη λάσπη

Τρεις ελέφαντες στην προσπάθεια τους για να πιούν νερό κόλλησαν στις λάσπες και δεν μπορούσαν να περπατήσουν Οι ντόπιοι που άκουσαν τα ουρλιαχτά τους και έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει μπήκαν και αυτοί στην διαδικασία διάσωσης. Ο μόνος τρόπος για να τους ξεκολλήσουν από τις λάσπες ήταν να χρησιμοποιήσουν σχοινιά ...

Αγριοχήνα επιτέθηκε σε γυναίκα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που μια αγριόχηνα επιτέθηκε σε μια γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στο παρκινγκ του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Η γυναίκα άρχισε να τρέχει και το πουλί της επιτέθηκε για δεύτερη φορά. Οι Αρχές του πανεπιστημίου  ενημέρωσαν οτι επιθετικές χήνες έχουν φωλιές στην γύρω περιοχή και θα πρέπει οι πεζοί να προσέχουν για τυχόν επιθέσεις. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top