Έκανε συνέλευση με τις 200 κατσίκες του

Ελέφαντας κάνει έφοδο σε ψυγείο

Ένας απελπισμένος Κινέζος κτηνοτρόφος συγκάλεσε σύσκεψη ...με τις κατσίκες του προκειμένου να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα... 

Ο κύριος Wu, αφού έβαλε τα δεδομένα κάτω αποφάσισε μετά από  σκέψη, να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση του κοπαδιού ώστε να αποφασίσει από κοινού με τις περίπου 200 κατσίκες του, τον τρόπο που θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τα κέρδη τους. Αφού έστησε το τραπέζι της συνέλευσης και με ένα μεγάφωνο ανά χείρας, ο Κινέζος κτηνοτρόφος άρχισε να αναλύει μπροστά σε σύσσωμο το κοπάδι τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους, καθώς ο ολοένα και μειούμενος αριθμός γεννήσεων, τον έφερε στα όρια της απόγνωσης. 

Η γενική συνέλευση του κοπαδιού αποφάσισε ομόφωνα την ένταση της προσπάθειας ώστε να σημειωθούν περισσότερες γεννήσεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην Ταιλάνδη μια παρέα τουριστών που βρισκόταν στην ζουγκλα, αντιμετώπισε έναν απρόσκλητο επισκέπτη...

Μέσα από την πυκνή βλάστηση ξεπρόβαλε ξαφνικά ένας ελέφαντας ο οποίος έβαλε αμέσως στο μάτι  τα φορητά ψυγεία, τα οποία ήταν γεμάτα τρόφιμα και ποτά. 

Με την προβοσκίδα του άρπαξε ένα και στη συνέχεια το απομάκρυνε "διακριτικά". Το βίντεο κατέγραψε ολόκληρη την επιδρομή του παχύδερμου, το οποίο, στη συνέχεια, διέλυσε με το πάτημα του το ψυγείο στα εξ ων συνετέθη, με σκοπό να το αδειάσει στο στομάχι του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top