Tαύρος όρμησε στο πλήθος

Πύθωνας κατασπαράζει πτηνό

Μαινόμενος ταύρος πέφτει πάνω στο πλήθος. Επικρατεί πανικός. Ακούγονται ουρλιαχτά.Ο κόσμος αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος.

Ο ταύρος συνεχίζει τη μανιασμένη πορεία του εν μέσω των χιλιάδων πιστών που έχουν συγκεντρωθεί για να πάρουν μέρος σε θρησκευτικό φεστιβάλ.

Αυστραλία: Πύθωνας κατασπαράζει πτηνό

Είναι η τρομακτική στιγμή που ένας πύθωνας μήκους τριών μέτρων κρεμασμένος σε κεραία τηλεόρασης πιάνει με το στόμα του μια καρακάξα. Την τυλίγει σφιχτά και την κρατά έτσι για μιάμιση ώρα.

Μια γυναίκα από το σπίτι που βρίσκεται από κάτω τραβά σε βίντεο το άγριο θέαμα. Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Νότια Ουάλία της Αυστραλίας.

Ιταλία: Δάσκαλοι-βασανιστές

Εικόνες-σοκ σε νηπιαγωγείο της Ιταλίας. Δυο κινέζες δασκάλες τραβούν, κτυπούν με βέργες και κλωτσούν παιδάκια ηλικίας από τριών έως έξι ετών. Ένας από τους γονείς πληροφορείται τη βίαιη συμπεριφορά των δασκάλων.

Η αστυνομία τοποθετεί κρυφές κάμερες. Καταγράφει τις αποτρόπαιες εικόνες. Οι δασκάλες συλλαμβάνονται και πλέον αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες από την ιταλική δικαιοσύνη.    

Ινδία: Γλίτωσε από διπλή σύγκρουση

Στην αρχή ο οδηγός της μηχανής συγκρούεται με ένα λευκό αυτοκίνητο. Πέφτει και σύρεται μέχρι έναν στύλο φωτισμού. Σηκώνεται όμως όρθιος αλλά η περιπέτειά του δεν τελειώνει. Ο στύλος πέφτει πάνω στο κεφάλι του. Σαν από θαύμα ωστόσο ο οδηγός δεν τραυματίζεται σοβαρά. Το περιστατικό συνέβη στη δυτική Ινδία.    

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top