H κατολίσθηση προκάλεσε ατύχημα

Θανατηφόρα καραμπόλα στο Μισούρι

Την απόλυτη τρέλα έζησε αστυνομικός στο Τένεσι ... 

Ένα περιπολικό που κινείται στην εθνική οδό καταγράφει με την κάμερα ασφαλείας του ένα τζιπ αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας να χτυπάει στα χώματα που έχουν πέσει στο  οδόστρωμα από κατολίσθηση

Ο αστυνομικός που ήταν μέσα παγιδεύτηκε. Φυσικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες όπως και στο οδηγό του τζιπ που επίσης τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά. 


Μία θανατηφόρα καραμπόλα σημειώθηκε στο Μισούρι ...

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνται σε χιονισμένο αυτοκινητόδρομο του Μισούρι βλέπουν ξαφνικά αυτοκίνητα να είναι σταματημένα λόγω καραμπόλας. Είναι αδύνατον όμως να σταματήσουν. Το ένα μετα το άλλο τα αυτοκίνητα γλιστρούν στο παγωμένο οδόστρωμα και μεγαλώνουν συνεχώς τον αριθμό των εμπλεκόμενων οχημάτων. Η εικόνα θυμίζει κάτι από συγκρουόμενα μόνο που είναι αληθινή. Ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του σύμφωνα με τις αρχές και πολλοί άλλοι είχαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Πενσυλβάνια: Διασώστες έπεσαν σε παγωμένη λίμνη για να σώσουν άλογα

Στην ανατολική Πενσυλβανία πυροσβέστες  κολυμπούν μέσα στην παγωμένη λίμνη στους -30 βαθμούς  για να σώσουν δυο άλογα.

Η διάσωση των αλόγων που μόλις είχαν ξεφύγει από το πάρκο της περιοχής και εγκλωβίστηκαν στα παγωμένα νερά της λίμνης πήρε αρκετές ώρες αλλά με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής στέφθηκε με επιτυχία και τώρα ο Γκάθερ και ο Γουλιέλμος επανήλθαν στην ωραία φάρμα τους και συνεχίζουν τους καλπασμούς.

Δείτε όλο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top