Απίστευτο! 20 εκατ. ευρώ κοστίζει η ακριβότερη πινακίδα αυτοκινήτου στον κόσμο

Η αξία της μεγαλύτερη από εκείνη 5 υπερπολυτελών αυτοκινήτων

Οι ακριβότερες πινακίδες αυτοκινήτου στον κόσμο!

Ο Afzal Khan, ιδιοκτήτης του πασίγνωστου οίκου Khan Design, πουλάει την σπάνια πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του για ένα πραγματικά εξωπραγματικό ποσό. Αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ!

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι το ξεχωριστό έχει αυτή η "χρυσαφένια" πινακίδα. Αποτελείται από ένα γράμμα και έναν αριθμό! “F1”

Για πολλούς από τους  λάτρεις των πολυτελών αυτοκινήτων δεν αρκεί μόνο η τιμή του αυτοκινήτου να αγγίζει τα ύψη. Οι περισσότεροι έχουν μία εξίσου «ακριβή» αγάπη… τις εξατομικευμένες πινακίδες! Ο Afzal Khan έχει στη συλλογή του μια από τις πιο «ψαγμένες» πινακίδες στον κόσμο. Πρόκειται για την ακριβότερη πινακίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχε αγοραστεί το 2008 σε τιμή άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Κάποιοι προσφέρθηκαν μάλιστα, να δώσουν ακόμη και 11 εκατομμύρια για να την αποκτήσουν. Ο Κhan, όμως, ήταν κάθετος στην απόφαση του τονίζοντας ότι δεν την πουλά σε κανέναν, επειδή -όπως είχε δηλώσει- είναι η αγαπημένη του.

Ο Afzal Kahn έχει βάλει και στο παρελθόν την πινακίδα αυτή προς πώληση. Λέγεται ότι του πρόσφεραν 8,5 εκατομμύρια δολάρια και αρνήθηκε. 

Επιμέλεια: Κατερίνα Καραγιάννη 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top