Εντυπωσιακό: Είναι 100 χρονών και συνεχίζει να χορεύει!

Η συμβουλή της Έλεν Κράμερ για όσους θέλουν να φτάσουν τα χρόνια της

Εντυπωσιακό: Είναι 100 χρονών και συνεχίζει να χορεύει!

Μπορεί να είναι 100 ετών, α��λά αυτό το γεγονός δεν την εμποδίζει από το να πρωταγωνιστήσει σε μια μουσικοχορευτική παραγωγή, την οποία χορογράφησε η ίδια, κρατώντας για τον εαυτό της τον πιο ενδιαφέροντα ρόλο, αυτόν της χορεύτριας!

Η παραγωγή έχει τίτλο: «The Early Ones», θα ξεκινήσει τον ερχόμεμο μήνα και η Έλεν Κράμερ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι «η δημιουργική ζωή είναι το κλειδί της μακροβιότητας».

Οι χορευτές της ομάδας της έχουν μείνει κατάπληκτοι μαζί της και περιγράφουν τη συνεργασία τους ως φοβερή εμπειρία: «Είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα, με δημιουργικό πνεύμα, εντυπωσιακή ζωτικότητα με βαθιές ρίζες στην ιστορία του μοντέρνου χορού».

Να σημειωθεί ότι η όλη παραγωγή, ακόμη και τα κοστούμια, αποτελούν δική της δημιουργία. Όλα αυτά χωρίς οικoνομική βάση. Μένει σ' ένα φτηνό ξενοδοχείο το οποίο περιγράφει «ως ωραίο μέρος με πολύ, όμως, περιορισμένο χώρο».

Για όσους θα ήθελαν να φτάσουν τα χρόνια της έχει μια πολύ απλή συμβουλή: «Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, καινούργιο, το οποίο, ακριβώς επειδή είναι καινούργιο, σας δίνει νέα ζωή!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top