ΦΟΒΕΡΟ: Ζευγάρι Ινδών όρισε κληρονόμο του έναν… πίθηκο!

«Υιοθέτησε» και την Μπίτι για να έχει συντροφιά ο Τσουνμούν

ΦΟΒΕΡΟ: Ζευγάρι Ινδών όρισε κληρονόμο του έναν… πίθηκο!
Σε μια απίστευτη κίνηση αποφάσισε να προβεί ένα ζευγάρι από την Ινδία, αφού όρισε κληρονόμο του… έναν πίθηκο.

Ο Μπρατζές Σριβαστάβα και η σύζυγός του, η Σαμπίστα, δεν κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά και έτσι υιοθέτησαν έναν πίθηκο, τον Τσουνμούν.

Η αγάπη που τρέφουν για τον «γιο» τους είναι τόσο μεγάλη που ίδρυσαν έναν οργανισμό που θα αναλάβει τη φροντίδα του, μετά τον θάνατό τους.

πιθ1.jpg

«Ο κόσμος θα πει ότι είμαστε τρελοί και μπορεί να μας χλευάσουν. Όμως εμείς ξέρουμε πόσο μετράει για εμάς ο Τσουνμούν. Δεν έχουμε παιδιά και ο Τσουνμούν είναι σαν γιος μου. Θέλω να είμαι βέβαιη πως αν πεθάνουμε η ζωή του δεν θα επηρεαστεί και θα συνεχίσει να ζει στις ίδιες συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά η 45χρονη Σαμπίστα.

Ο Μπρατζές και η Σαμπίστα, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τις οικογένειές τους επειδή αποφάσισαν να παντρευτούν χωρίς την έγκρισή τους, υποστήριξαν ότι ήταν φτωχοί όταν υιοθέτησαν τον πίθηκο, το 2004.

πιθ2.jpg

Η ζωή τους χαμογέλασε και απέκτησαν πολλά χρήματα. Σήμερα είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού όπου διαμένουν και έχουν κτήματα και αποταμιεύσεις. Η Σαμπίστα είναι επιτυχημένη δικηγόρος και ο 48χρονος σύζυγός της διαθέτει διάφορες επιχειρήσεις, όπως ένα τηλεοπτικό κανάλι και έναν αλευρόμυλο. Όλες οι εταιρείες του φέρουν το όνομα του Τσουνμούν.

Ο πίθηκος είναι σήμερα περίπου 10 ετών και θα μπορούσε κάλλιστα να ζήσει περισσότερο από τους θετούς γονείς του. Το προσδόκιμο ζωής των πιθήκων είναι 35-40 χρόνια.

Ο Τσουνμούν έχει δικό του δωμάτιο με κλιματισμό στο σπίτι του ζεύγους αλλά δεν ζει μόνος: έχει για συντροφιά την Μπίτι.

Και οι δύο λατρεύουν την κινέζικη κουζίνα και τους αρέσει το τσάι και ο χυμός από μάνγκο. Κάθε χρόνο η Σαμπίστα γιορτάζει την «επέτειο γάμου» των δύο πιθήκων και καλεί εκατοντάδες φίλους στη γιορτή.

Όταν ο Τσουνμούν «φύγει» από την ζωή, η περιουσία του θα απομείνει στο ίδρυμα, ώστε να προστατευτούν όλοι οι πίθηκοι της Ινδίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top