ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: «Έξυπνο» στρώμα θα μας σερβίρει μέχρι και καφέ!

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το στρώμα, ώστε να έχουμε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Αρκετοί από εμάς τα έχουμε καταφέρει, αλλά σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο θα βγει στην αγορά το… έξυπνο στρώμα.

Γιατί το χαρακτηρίζουμε έτσι; Υπομονή και θα μάθετε. Έχει την δυνατότητα να καταλαβαίνει πότε ξυπνάμε και πότε κοιμόμαστε καταγράφοντας την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος.

Μπορεί επίσης, να ζεσταίνει πιο πολύ τις γυναίκες, οι οποίες συνήθως κρυώνουν περισσότερο από τους άνδρες.

Διαθέτει ακόμα και ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο θα αποδεικνύει αν ο ύπνος μας είναι ήσυχος ή αν ροχαλίζουμε. Οι αισθητήρες του θα παρακολουθούν τους παλμούς της καρδιάς και τον ρυθμό της αναπνοής μας όλη την νύχτα.

«Δημιουργήσαμε το κάλυμμα ως απάντηση στο «κενό» που είχε το ταχέως αναπτυσσόμενο «έξυπνο σπίτι». Τα πάντα γύρω μας γίνονται όλο και πιο έξυπνα, εκτός από το κρεβάτι μας.

Από την αρχή, λοιπόν, θέλαμε να ενσωματωθεί στη ζωή μας και να προωθήσει έναν πιο υγιή - πιο παραγωγικό τρόπο ζωής και όχι να νιώσουμε πως πρέπει να το «ενεργοποιήσουμε», λέει ο Ματέο Φραντσεσέτι, ένας από τους δημιουργούς του στρώματος.

Θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε πως όταν συνδέεται με το Wi-Fi του σπιτιού, συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες κατασκευής εφαρμογών προσφέροντας διάφορες υπ��ρεσίες όπως το να σερβίρει καφέ.

Τώρα το πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεν είμαστε σε θέση να σας το πούμε.

Η τιμή του είναι στα 179 δολάρια και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top