ΔΕΙΤΕ τι σκαρφίστηκε για να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

«Είμαι ένα απαίσιο άτομο»

ΔΕΙΤΕ τι σκαρφίστηκε για να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Είθισται να λέμε «η νύφη το ‘σκασε», αλλά σε αυτή την περίπτωση συνέβη ακριβώς το αντίθετο, μιας και ο γαμπρός ήταν εκείνος που… το έβαλε στα πόδια!

Ο λόγος για τον Τάκερ Μπλάντφορντ, ο οποίος λίγα 24ωρα πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μετάνιωσε και είπε να την… «κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο Τάκερ γνώρισε την αγαπημένη του Άλεξ, το 2012 στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ και λίγο καιρό αργότερα της έκανε πρόταση γάμου.

Ο νεαρή κοπέλα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αφού ετοιμαζόταν να ζήσει την ωραιότερη στιγμή της ζωή της.

Όμως το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της, όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον υποτιθέμενο πατέρα του αγαπημένου της, ο οποίος της είπε πως ο Τάκερ έπασχε από κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει. Έτσι, αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ρόδες ενός αυτοκινήτου.

Η κοπέλα συγκλονισμένη πήρε τηλέφωνο την μητέρα του νεαρού που δεν ήταν τόσο καλά δασκαλεμένη από το καμάρι της και φάνηκε πολύ ψύχραιμη, όταν της ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα.

«Εκείνη δεν ήξερε τίποτα για το γάμο, στη πραγματικότητα μάλιστα θεώρησε ότι είχαμε χωρίσει», είπε η Άλεξ, η οποία κατάλαβε πως όλα ήταν ψέματα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Τάκερ της έστειλε μήνυμα συγχώρεσης: «Είμαι ένα απαίσιο άτομο. Ξέρω ότι δεν έπρεπε να της πω ότι ήμουν νεκρός, αλλά δεν ήξερα τι να κάνω», είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Και πρόσθεσε: «Η Alex είναι μια υπέροχη κοπέλα αλλά φοβήθηκα και ήθελα να βγω από τη σχέση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top