Απόκτησε τις υπερδυνάμεις του Spiderman… φορώντας τη στολή του!

Ένα πρωτοποριακό κουστούμι που... αυξάνει τις αισθήσεις!

Απόκτησε τις υπερδυνάμεις του Spiderman… φορώντας τη στολή του!
Δεν κάνεις απλά τον παιδικό σου ήρωα, πραγματικό αλλά αποκτάς τις υπερφυσικές του δυνάμεις… μέσα από μια στολή!
Αυτή είναι η δημιουργία του απόφοιτου ηλεκτρονικών υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, Victor Mateevitsi, ο οποίος δημιούργησε ένα κουστούμι που ονομάζεται SpiderSense! Χάρη σ’αυτό, αυτός που το φορά μπορεί να καταλαβαίνει την εγγύτητα! Πότε δηλαδη τον πλησιάζουν!
article-2282818-1833CBE3000005DC-195_634x662.jpg
Η στολή αποτελείται από μικρούς ρομποτικούς βραχίονες, διασκορπισμένους και συνδεδεμένους σε όλο το σώμα καθώς και μ�� μικροσκοπικά εσωτερικά μικρόφωνα. Τα μικρόφωνα στέλνουν και λαμβάνουν υπερήχους. Αν εντοπίσουν ένα πρόσωπο ή κάτι να κινείται κοντά στο μικρόφωνο, τότε οι ρομποτικοί βραχίονες ασκούν πίεση στο αντίστοιχο τμήμα του σώματος, απ’ όπου και έρχεται η "απειλή".
spidersense_550.jpg
Το πείραμα έγινε με κλειστά τα μάτια των συμμετεχόντων, ρίχνοντας κάθε φορά ένα ninja χάρτινο αστέρι, από κει που ένιωθαν ότι έρχεται η απειλή. Το 95% των περιπτώσεων ένιωσε όταν φορούσε τη στολή του Spiderman, την απειλή να έρχεται από τη σωστή κατεύθυνση.
Ο Mateevitsi θεωρεί ότι η στολή θα είναι χρήσιμη σε ποδηλάτες που θέλουν να αυξήσουν τις «αισθήσεις» τους στην κυκλοφορία, αλλά και στα άτομα με προβλήματα όρασης.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top