Ζευγάρι "χόρεψε τον Ησαΐα" στον Πάγο!

Παντρεύτηκαν στην κορυφή του Βόρειου Πόλου!

Ζευγάρι "χόρεψε τον Ησαΐα" στον Πάγο!
​Απίστευτο κι όμως συνέβη! Ο 49χροβος πολικός ορειβάτης και ερευνητής Borge Ousland νυμφεύτηκε την καλή του Hege, ετών 35, στο πιο ψηλό σημείο της γης, στον παγωμένο Βόρειο πόλο!
Μόλις με καλεσμένους 15 άτομα, μεταξύ των οποίων και το πλήρωμα του ελικοπτέρου που τους μετέφερε, η τολμηρή νύφη ντύθη��ε στα λευκά και παρά την πολική θερμοκρασία, που άγγιζε τους -7 βαθμούς Κελσίου, έκανε το χατίρι του καλού της, για να γίνει ο γάμος τους, σ’ένα περιβάλλον που αγαπά πολύ ο ίδιος.
«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να νυμφευτώ τη γυναίκα που αγαπώ, στο μέρος που αγαπώ! Ήταν μια πολύ συγκινητική τελετή! Όλοι παραδέχτηκαν πως ήταν το κατάλληλο μέρος για να παντρευτούμε, εξαιτίας της δουλειάς μου!» είπε ο γαμπρός μετά το γάμο.
Η νύφη βρήκε φανταστική ιδέα την πρόταση του καλού της και με μεγάλη χαρά δέχτηκε να χορέψει τον χορό του Ησαΐα on ice! Άντε πείτε, το ζευγάρι, έτσι. έχει φανταστεί το γάμο του εκκεντρικό και ανατρεπτικό. Ποιός τρελός παπάς, όμως, δέχτηκε τους παντρέψει εκεί πάνω;;
Το ζευγάρι είπε πως χάρη στον πατέρα Dag Henrik Berggrav, που προθυμοποιήθηκε να τελέσει το μυστήριο, έγινε το όνειρο τους πραγματικότητα!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top