Οι καλύτερες ξένες σειρές ξεκινούν στο Star

Την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, η πρώτη πρεμιέρα

Οι καλύτερες ξένες σειρές ξεκινούν στο Star

Νέοι κύκλοι επεισοδίων για αγαπημένες σειρές, καθώς και μια νέα κωμική και μια παιδική σειρά συμπληρώνουν το πρόγραμμα του Star για τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα!

Την αρχή κάνει την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, στις 16:45 το «Two and a Half Men», η κωμική σειρά που από το 2004 μέχρι το 2009 κατέκτησε 5 βραβεία ΕΜΜΥ σε τεχνικές κατηγορίες ενώ για δύο συνεχόμενες χρονιές ο Τσάρλι Σιν ήταν υποψήφιος για «Χρυσή Σφαίρα» στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμωδία».

Ο Τσάρλι είναι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία, ευκατάστατος εργένης με σπίτι στην παραλία, πολυτελές αυτοκίνητο και πολλές γυν��ίκες στην ατζέντα του. Το άνετο στιλ ζωής του, όμως, διαταράσσεται από τον αδελφό του Άλαν και τον 10χρονο γιο του Τζέικ, οι οποίοι έρχονται για να τους φιλοξενήσει για «λίγο καιρό», όπως αρχικά δηλώνουν. Με τον καιρό ο Τσάρλι δένεται συναισθηματικά με τον ανιψιό του και αποφασίζει να τους ζητήσει να ξαναγυρίσουν σπίτι για να ζήσουν όλοι μαζί, μόνιμα αυτή την φορά. Παρά τις διαφορές τους, τα δύο αδέλφια ανακαλύπτουν ότι έχουν ένα κοινό στοιχείο που τους δένει, την αγάπη τους για τον Τζέικ. Με αυτό το στοιχείο, τα δύο αδέλφια δημιουργούν μια δυνατή οικογενειακή εστία με καλές, άσχημες και, κυρίως, ξεκαρδιστικές στιγμές...

Από το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, θα ξεκινήσει η νέα παιδική σειρά ισλανδικής παραγωγής «Lazy Town». Πρόκειται για έναν συνδυασμό από liveaction, κουκλοθέατρο και CGI animation, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 - 7 ετών και τα προτρέπει να υιοθετήσουν μια πιο υγιεινή στάση ζωής μέσω του κωμικού στοιχείου. Η σειρά, παραγωγής 2004, πήρε το βραβείο BAFTA και είναι η πιο επιτυχημένη σειρά σε θεαματικότητα που μεταδίδεται σε 103 χώρες και σε πάνω από 12 γλώσσες.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε έναν ολοζώντανο και πολύχρωμο κόσμο: Η Στέφανι μετακομίζει στην πόλη LazyTown, όπου γίνεται μέλος μιας παρέας θεότρελων παιδιών και ενηλίκων, που τους ξεσηκώνει να γυμνάζονται, αντί να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Ανάμεσά τους, όμως, παραμονεύει και ο κακός αρχιτεμπέλης Ρόμπι Ρότεν, ο οποίος ζει σε ένα υπόγειο εργαστήριο. Ευτυχώς, στη LazyTown μένει και ο σούπερ ήρωας - αθλητής Σπάρτακους, ο οποίος προστατεύει την πόλη και βοηθάει ταυτόχρονα τη Στέφανι να παίρνει τις σωστές αποφάσεις...

Από την ίδια ημέρα ξεκινούν οι νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών που προβάλλει το Star.

Το «Φίλοι Για Πάντα» («One Tree Hill») κάνει πρεμιέρα στις 17:50. Πόσα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα χρόνο; Τίποτα και τα πάντα. Κάποιοι έφυγαν και κάποιοι άλλοι ήρθαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο, για να κάνουν μια νέα αρχή, για να ξεχάσουν και να ξεχαστούν. Περιπέτειες, μυστικά και μυστήρια διαμορφώνουν τις ζωές των ηρώων και συνθέτουν τον καμβά των νέων επεισοδίων, ενώ δύο νέες παρουσίες αλλάζουν το σκηνικό: η «εκρηκτική» αδελφή της Χέιλι, η Κουίν και ο νέος μάνατζερ του Νέιθαν, ο μυστηριώδης Κλέιτον.

Μία ώρα αργότερα, την ίδια πάντα ημέρα, έρχονται ξανά στις οθόνες μας οι «Ιατρικές Υποθέσεις» («House M.D.»). Το νοσοκομείο του Πρίστον στο Μέρσερ Κάουντι του Νιου Τζέρσεϊ μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ξεχωριστή ειδικότητα: γιατρός-ντετέκτιβ! Χαρισματικός, απρόσιτος, κορυφαίος επιστήμονας, ψυχρός, ευφυής, κυνικός, επίθετα που χαρακτηρίζουν τον ίδιο άνθρωπο. Ο περίφημος Δρ Χάουζ είναι έτοιμος να αναλάβει δράση για μια ακόμη χρονιά!

Δείτε το φετινό τρέιλερ του «Φίλοι Για Πάντα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top