Καθαρά Δευτέρα: Συνταγή για μύδια αχνιστά!

O Λευτέρης Ζαφειρόπουλος από το MasterChef έδωσε στο star.gr τα tips του

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει, και το τραπέζι απαιτεί λαγάνα και σαρακοστιανά. Μια υπέροχη συνταγή για την ημέρα είναι τα μύδια αχνιστά!

O Λευτέρης Ζαφειρόπουλος από το MasterChef αποκάλυψε στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη τα μυστικά του για τα καλύτερα μύδια αχνιστά

μυδια

  • Καθαρίζουμε τα μουστάκια 
  • Τα πλένουμε πολύ καλά
  • Βάζουμε το τηγάνι σε φωτιά 
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
  • Μόλις κάψει το λάδι, βάζουμε τα μύδια
  • Αμέσως «καπακώνουμε» το τηγάνι μας
  • Μόλις πάρει θερμοκρασία, σβήνουμε με κρασί και… έτοιμα!
  • Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ξίδι και πιπεριές Φλωρίνης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top