Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει, και το τραπέζι απαιτεί λαγάνα και σαρακοστιανά. Μια υπέροχη συνταγή για την ημέρα είναι τα μύδια αχνιστά!
O Λευτέρης Ζαφειρόπουλος από το MasterChef αποκάλυψε στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη τα μυστικά του για τα καλύτερα μύδια αχνιστά!
- Καθαρίζουμε τα μουστάκια
- Τα πλένουμε πολύ καλά
- Βάζουμε το τηγάνι σε φωτιά
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
- Μόλις κάψει το λάδι, βάζουμε τα μύδια
- Αμέσως «καπακώνουμε» το τηγάνι μας
- Μόλις πάρει θερμοκρασία, σβήνουμε με κρασί και… έτοιμα!
- Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ξίδι και πιπεριές Φλωρίνης
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.