GNTM 2019: Τι λένε τα στατιστικά για τη νικήτρια;

Ποια έχει τις περισσότερες καλύτερες φωτογραφίες

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Οι 11 καλύτερες του GNTM έχουν παλέψει με νύχια και με δόντια για να καταφέρουν να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Εντάξει, ίσως όχι και όλες! 
Καλά κατάλαβες! Η καμπάνα «χτυπάει» για την Πόπη, η οποία είχε αποχωρήσει απ’ τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού και τώρα επέστρεψε, περνώντας ένα απαιτητικό casting γνωστού περιοδικού μόδας. Το ίδιο και η Ελευθερία, της οποίας της δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία  στο GNTM.

Τα στατιστικά των καλύτερων φωτογραφιών δείχνουν ποιες διαγωνιζόμενες θέλουν να κατακτήσουν περισσότερο το «όνειρο» του Greece’s Next Top Model 2019 και ποιες… δεν προσπαθούν και τόσο!

Βέβαια, η προσπάθεια μπορεί να μην ανταμείβεται και πάντοτε. Εμείς αναλύσαμε τις «καλύτερες φωτογραφίες» κι όπως βλέπουμε οι κριτές έχουν αναδείξει ως το καλύτερο «κλικ»:

  • Πέντε φορές της Μαρίας
  • Τέσσερις της Κάτιας και της Ίλντα
  • Τρεις της Κέισι και της Χαράς
  • Από μία φορά της Άννας Μαρίας, της Κωνσταντίνας και της Ελευθερίας
  • Καμία φορά η Ασημίνα 

 

 

 

 

 

 

Η Πόπη δεν έχει ως τώρα καμία «καλύτερη φωτογραφία», αφού μόλις μπήκε στον διαγωνισμό, ενώ η Ασημίνα παρά τη σταθερή της πορεία μέσα στο GNTM έχει βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση 7(!) φορές. 

Ο μεγάλος τελικός πρόκειται να προβληθεί στις 19 Δεκεμβρίου, όπου και θα «στεφθεί» από την ψήφο των κριτών αλλά και του κοινού η μεγάλη νικήτρια!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top