Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο του «50-50»;

«Όμηροι» στα χέρια ληστών η αντροπαρέα!

Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο του «50-50»;
Το τελευταίο επεισόδιο του «50-50» για τη φετινή σεζόν πλησιάζει. Ωστόσο οι συντελεστές της σειράς, δεν σκοπεύουν ν΄αφήσουν τους τηλεθεατές τους παραπονεμένους.

Ας ξεκινήσουμε με τον Νικηφόρο, ο οποίος παθαίνει κατάθλιψη. Ο «χαζομπαμπάς» για χάρη της Ναταλίας που είναι στα χωρίσματα με τον άντρα της, κάνει την καρδιά του πέτρα και μαζί με την εγγονούλα του τις πάει στη Θεσσαλονίκη να συναντήσουν τον Αχιλλέα. Επιστρέφοντας όμως, παθαίνει κατάθλιψη μόλις συνειδητοποιήσει ότι θ΄αργήσει να τις ξαναδεί.

Μίμης και Ξανθίππη από την άλλη, είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Η Ξανθίππη έχει φύγει από το σπίτι, αλλά επιστρέφει όταν ο Μίμης της υπόσχεται ότι θ΄αλλάξει.

Ο Παύλος απ΄την άλλη, μπορεί να μην έχει ξεπεράσει το «Μαράκι», αλλά η τύχη του χαμογελά και με το παραπάνω! Αφού γνωρίζει την εντυπωσιακή συνοδό Μαρία-Ειρήνη, τα φτιάχνει και με τη συγκάτοικο της! Όταν οι δυο τους ανακαλύπτουν τι «παιχνίδι» τους έχει παίξει, αντί να τον πάρουν με τις κλωτσιές αποφασίζουν να τον «μοιράζονται»!

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και ο Νικηφόρος είναι σε κατάθλιψη. Μίμης και Παύλος, αποφασίζουν να τον βοηθήσουν και οργανώνουν ταξιδάκι χωρίς τις γυναίκες τους.

Κανονίζουν λοιπόν ένα μίνι οδοιπορικό το οποίο θα αποδειχτεί περιπετειώδες, αφού σε μια στάση που θα κάνουν σε βενζινάδικο, θα γίνουν μάρτυρες ληστείας και θα πέσουν όμηροι ληστών.

Έλα όμως που μια «παρεξήγηση» με τις κάμερες ασφαλείας θα κάνει τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι οι τρεις φίλοι είναι συνεργοί των ληστών και η μισή Αστυνομία της χώρας θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους βρει!

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πηγή: ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δείτε ένα τυχαίο απόσπασμα από το σίριαλ «50-50»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top