Σταμάτης Μαλέλης: «Έβαλα πιο πολύ πάθος στη δουλειά και το πλήρωσα ακριβά. Πήγα και ήρθα!»

Δείτε τα τρυφερά λόγια με τα οποία μίλησε για την μοναχοκόρη του και τον «αδερφικό» του φίλο (VIDEO)

Σταμάτης Μαλέλης: «Έβαλα πιο πολύ πάθος στη δουλειά και το πλήρωσα ακριβά. Πήγα και ήρθα!»

​Καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος επισκέφθηκε τα παλιά του «λημέρια» στο Star και είπε «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο Διευθυντής Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και παραλίγο να πεθάνει, την μάχη του με την κατάθλιψη, τον έρωτα που είναι ζωή, αλλά και για την μεγάλη του αδυναμία, που δεν είναι άλλη από την κόρη του Δέσποινα ή Τέτη όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, ο Σταμάτης Μαλέλης αναγνωρίζει πως «έβαλα πιο πολύ πάθος στη δουλειά, δούλεψα και δουλεύω με πάθος. Το πλήρωσα πολύ ακριβά, και πήγα κι ήρθα. Αφιερώθηκα στη δουλειά, το πλήρωσα και το πληρώνω. Γιατί πρέπει να λειτουργούμε πιο ισορροπημένα!»

Όπως εξήγησε «δεν κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου. Όσο αντέχω να την κάνω, θα προσπαθώ να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ! Βγήκα από την Εντατική, πήγα να πεθάνω, και ήθελα να είμαι τελειομανής. Άλλαξα κανάλι για να δείξω ότι είμαι πολύ δυνατός και ισχυρός και ότι μπορώ να πάω σε πιο ενημερωτικό κανάλι. Αυτό�� ήταν και ο λόγος που πολλοί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν πώς έφυγα από ένα κανάλι που αγαπούσα τόσο πολύ».

Στην ερώτηση αν «έπαθε και έμαθε», απάντησε πως:

«Δεν ξέρω αν είμαι από τους ανθρώπους που μπορώ να μάθω, γιατί πάντα λειτουργώ με το ένστικτο και είμαι απρόβλεπτος (…)Υπήρξαν νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί πίστευα ότι κάποια πράγματα δεν τα έκανα καλά είτε στη ζωή είτε στη δουλειά μου».

Και μπορεί το επαγγελματικό του πρόγραμμα να είναι φορτωμένο, αλλά όπως λέει, βρίσκει πάντα χρόνο για τον έρωτα, αποκαλύπτοντας πως αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος:

«Έχω χρόνο να ερωτευτώ. Πάντα βρίσκω χρόνο. Δίνω πάντα προτεραιότητα στον έρωτα γιατί ο έρωτας είναι ζωή(…)Είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος. Η κόρη μου έρχεται, μου κάνει παρέα και πολλές φορές μένουμε μαζί, και μου αρέσει να περνάω καιρό μόνος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ερωτεύομαι, δεν έχω σχέσεις και γυναίκες. Αυτό το διάστημα, είμαι ερωτευμένος!»

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε και για την κόρη του στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, λέγοντας:

«Είμαστε γήινοι και οι δυο. Πατάμε στα πόδια μας. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ασχοληθώ περισσότερο με την κόρη μου, να της δώσω περισσότερο χρόνο, να την ακούω πιο πολύ και να την βάζω σε πρώτη προτεραιότητα της ζωής μου πολλές φορές, πράγμα που δεν έκανα. Όταν έπασχα από κατάθλιψη δεν ήμουν δίπλα της. Έπρεπε να το παλέψω πιο πολύ και να είμαι πιο κοντά στο παιδί. Ιδιαίτερα όταν χώρισα με την Σταματέρη έπρεπε να προσέξω περισσότερο την κόρη μου. Τότε την άφησα λίγο μόνη».

Μάλιστα θυμήθηκε και ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό, την περίοδο που η Δέσποινα Μαλέλη έδινε Πανελλήνιες. Απευθυνόμενος στην κόρη του, της είπε:

«Ξύπναγα το πρωί που πήγαινες στο σχολείο. Μπορεί να μην σε έβλεπα όλη την ημέρα, αλλά ξύπναγα εφτά η ώρα και πίναμε καφέ μαζί για να σου φωνάξω όπως έφευγες στο δρόμο “γεια σου ρε Τετάρα” και εσύ ντρεπόσουνα ετσι!»

Ακόμα, αποκάλυψε και την… ατιμία που της είχε κάνει στο μηχανογραφικό:

«Της είχα κάνει μια ατιμία στο μηχανογραφικό, της λέω "άσε θα το φτιάξω εγω γρήγορα", και έβαλα πρώτη την Κοινωνιολογία Αθήνας, γιατί πέρναγε και στο Ρέθυμνο Ψυχολογία που ήθελε, αλλά πού να πάει στο Ρέθυμνο. Της την έκανα τότε!»

Τέλος, με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε και για τον αδερφικό του φίλο, Κυριάκο Ντούμο, λέγοντας πως:

«Ήταν 15 μέρες στην Εντατική δίπλα, ο πρώτος άνθρωπος που είδα όταν ξύπνησα, και στην κατάθλιψη ο άνθρωπος που με στήριξε. Πολλές φορές νιώθω πως μπορεί να μην υπήρχα αν στην ζωή μου δεν υπήρχε ο Κυριάκος. Είμαι τόσο τυχερός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα στελέχη του Star, η κόρη του και ο «αδερφός» του μιλάνε για τον Σταμάτη Μαλέλη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top