H τραυματική εμπειρία της αρραβωνιαστικιάς του Μανώλη από το «Κάτω Παρτάλι»

Η ηθοποιός Μένη Κωνσταντινίδου μιλά για τη ζωή της

H τραυματική εμπειρία της αρραβωνιαστικιάς του Μανώλη από το «Κάτω Παρτάλι»

Η Μένη Κωνσταντινίδου γεννήθηκε στη Μελβούρνη και σε ηλικία 8 ετών ήρθε με τους γονείς της στην Ελλάδα, μια τραυματική εμπειρία όπως περιγράφει η ίδια.

«Δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ διότι άλλαξαν ξαφνικά τα πάντα για μένα. Ήμουν σε μια τρυφερή ηλικία στην οποία όλα φαίνονταν βουνό. Το σπίτι, το σχολείο, ο φίλοι, όλα στην Ελλάδα ήταν διαφορετικά. Από το ότι έμενα σε μονοκατοικία και ήρθα σε διαμέρισμα μέχρι το ότι ήμουν σε ένα σχολείο με 10 παιδιά στην τάξη, όπου καθόμασταν κυκλικά σε μια μοκέτα με τη δασκάλα και βρέθηκα σε μια αίθουσα με μωσαϊκό με άλλα 30 παιδιά. Όλα λειτούργησαν περίεργα. Νομίζω ήταν τραυματική εμπειρία» λέει χαρακτηριστικά.

mega_LARGE_t_245761_1262996_type12763.jpg
Η Νεκταρία και αρραβωνιαστικιά του Μανώλη στο «Κάτω Παρτάλι» κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής ��πό μικρή.

«Από μικρή ήμουν αρκετά εσωστρεφής, κλεινόμουν στον εαυτό μου και έδινα παράσταση μόνη μου… Το παράξενο είναι ότι είμαι εσωστρεφής στη ζωή μου αλλά πάνω στη σκηνή μπορώ να μοιραστώ τα πάντα» επισημαίνει.

Όσο για τις φάσεις θλίψης που περνούν οι κωμικοί ηθοποιοί, λέει: «Και εγώ τις περνάω. Τις δέχομαι και δεν τις καταπολεμώ. Όταν είμαι σε τέτοια διάθεση, αφήνω τη θλίψη να με πάει όπου θέλει. Δεν της αντιστέκομαι, την αφήνω να κάνει παιχνίδι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top