«Ήμουν η σκλάβα της Lady Gaga»

Η πρώην βοηθός της τη μήνυσε και ζητά 380.000 δολάρια!

«Ήμουν η σκλάβα της Lady Gaga»
Η πρώην βοηθός της τη μήνυσε και ζητά 380.000 δολάρια!Τα χειρότερα έχει να πει η πρώην βοηθός της Lady Gaga για την εργοδότρια της!

Η Jennifer O’ Neill, κατηγορεί την 25χρονη τραγουδίστρια, πως όχι μόνο δούλεψε υπερωρίες για πάρτη της, αλλά δεν πληρώθηκε και ποτέ.

Όπως αναφέρει στην μήνυση που υπέβαλε η πρώην βοηθός, η Lady Gaga την προσέλαβε για 13 ολόκληρους μήνες, ώστε να την συνοδεύσει στην παγκόσμια περιοδεία της «Monster Ball».

Η ίδια, ισχυρίζεται πως όχι μόνο εργάστηκε 7.168 ώρες συνολικά, αλλά δεν τις πληρώθηκε και ποτέ, με αποτέλεσμα η Lady Gaga να της χρωστά τώρα το ποσό των 380.000 δολαρίων, το οποίο και της το ζητά.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η 41χρονη βοηθός ισχυρίζεται πως πέρασε πολύ δύσκολα στο πλευρό της 25χρονης εκκεντρικής και ιδιότροπης -όπως αναφέρει- σταρ.

Οι απαιτήσεις της, λέει πως ήταν παράλογες: «έπρεπε πριν από κάθε ντους της να τσεκάρω αν η πετσέτα ήταν κατάλληλη για να σκουπιστεί. Λειτουργούσα σαν καλοκουρδισμένο ρολόι για να διατηρήσω το πρόγραμμα της».

Όπως προσθέτει στη μήνυση της η 41χρονη βοηθός, η Lady Gaga δεν την άφηνε καλά καλά να φάει, αφού δεν είχε καθόλου χρόνο για διαλείμματα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την ξυπνούσε και στη μέση της νύχτας για άσχετα θέματα.

Τέλος, αναφέρει πως από τα 380.000 δολάρια που κανονικά της όφειλε, τελικά πληρώθηκε μόνο 75.000 δολάρια.

Για την ισ��ορία πάντως, ν΄αναφέρουμε πως η Jennifer O’ Neil δεν είναι η πρώτη βοηθός που παραπονιέται εναντίον της Lady Gaga.

Το ίδιο είχε κάνει στο παρελθόν και η Angela Ciemny, η οποία κατηγορούσε την Lady Gaga, πως κάθε βράδυ την ανάγκαζε να κοιμούνται μαζί επειδή αρνούταν να μένει μόνη της τα βράδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top