Η επίσημη έναρξη της Eurovision 2026 ξεκίνησε και η Αθανασία Βογιάρη είναι στη Βιέννη στην εντυπωσιακή Rathausplatz,και καταγράφει όλες τις στιγμές. Το παρών στο τιρκουάζ χαλί έδωσαν οι εκπρόσωποι των 35 χωρών φορώντας δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών.
Eurovision 2026: Κοζάκου και Καπουτζίδης για 10η χρονιά στον σχολιασμό
O Α’ Hμιτελικός που συμμετέχει η Ελλάδα είναι στις 12 Μαϊου και ο Αkylas εμφανίζεται στην τέταρτη θέση με το “Ferto” να έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στον τελικό.
"O Α’ Hμιτελικός που συμμετέχει η Ελλάδα είναι στις 12 Μαϊου και ο Αkylas εμφανίζεται στην τέταρτη θέση με το “Ferto” να έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στον τελικό. Σήμερα είναι το τιρκουάζ χαλί το οποίο θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο της Βιέννης, στις 18:00 ώρα Ελλάδας και από εκεί θα περάσουν όλες οι συμμετοχές” τόνισε η δημοσιογράφος Αθανασία Βογιάρη. Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους συμμετέχοντες στη Eurovision" είχε μεταδώσει λίγες ώρες πριν η απεσταλμένη στου star.gr στη Βιέννη, Αθανασία Βογιάρη.
Oι Lelek έκαναν την εμφάνισή τους με στυλ “Δυναστεία¨και Alexis Currington.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Victoria Swarovski και ο Michael Ostrowski.
Περισσότερα σε λίγο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.