Γεννητούρια στις Αλήθειες με τη Ζήνα - Έγινε πατέρας γνωστός δημοσιογράφος

Το φύλο του μωρού και οι ευχές των συνεργατών

Δημήτρης Μαρέδης: Έγινε πρώτη φορά μπαμπάς- Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη/ Αλήθειες με τη Ζήνα

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Δημήτρης Μαρέδης

Την αποκάλυψη έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή, καθώς ο δημοσιογράφος απουσιάζει σήμερα.

Γεννητούρια στις Αλήθειες με τη Ζήνα - Έγινε πατέρας γνωστός δημοσιογράφος

«Έχω να πω κάτι χαρμόσυνο, αλλά έπρεπε να πάρουμε άδεια σχετική, δε γίνεται έτσι μόνοι μας. Ο Δημήτρης μας έγινε πατέρας πρώτη φορά! Αγοράκι, υγιέστατο, το έχουμε δει, ένα κουκλί! Να σας ζήσει Δημήτρη και Χριστίνα! Τα υπόλοιπα θα τα πει ο Δημήτρης από κοντά, όσα νιώθει και όσα αισθάνεται!», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όσο για το σε ποιον μοιάζει το μωρό, οι απόψεις των συνεργατών της εκπομπής διίσταντο. «Ευτυχώς, μοιάζει στη μάνα του», είπε ο Νάσος Γουμενίδης. «Μοιάζει στον Δημήτρη», υποστήριξε η Ρούλα Κουσκουρή. 

«Να ευτυχήσει ο Δημήτρης, η Χριστίνα και το παιδάκι τους μαζί. Να το μεγαλώσουν μαζί και εννοώ να είναι δίπλα στο παιδί τους. Όχι ερωτικά τριήμερα και το παιδί αλλού. Μια ευχή δίνω: το παιδί μαζί σας!», πρόσθεσε ο Μανώλης Σφακιανάκης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top