Μάρα Ζαχαρέα: «Η κόρη μου ακολουθεί τον δρόμο της ζωγραφικής και χαίρομαι»

«Μικρότερη είχα κάνει κι εγώ μια πολύ μικρή έκθεση σε γκαλερί»

Όσα είπε η Μάρα Ζαχαρέα για τη σχέση της με την Τέχνη και κυρίως με τη ζωγραφική- βίντεο Happy Day

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Avenue Gallery, ανάμεσά τους και η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία αποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με τη ζωγραφική. 

Μάρα Ζαχαρέα: Έφτιαξε παραδοσιακό μουσακά και μας δείχνει το αποτέλεσμα

«Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύουμε την Τέχνη με όποιους τρόπους μπορούμε. Τα εικαστικά στην Ελλάδα έχουν πολύ μεγάλο έδαφος μπροστά τους. Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη ζωγραφική. Πρέπει να σας πω ότι έχω ασχοληθεί και προσωπικά. Όταν ήμουν μικρότερη είχα κάνει μαθήματα ζωγραφικής. Είχα κάνει και μια πολύ μικρή έκθεση στη γκαλερί Ώρα, που δε νομίζω ότι υπάρχει πια. Δεν το ξέρει πολύς κόσμος αυτό, οπότε όταν μπορώ να έρχομαι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι κάτι που το προσπαθώ», εξομολογήθηκε η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στην εκπομπή Happy Day.

Η Μάρα Ζαχαρέα σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, τον Νοέμβριο του 2023/ NDP

Η Μάρα Ζαχαρέα σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, τον Νοέμβριο του 2023/ NDP

«Τώρα ακολουθεί η κόρη μου αυτόν τον δρόμο της ζωγραφικής και χαίρομαι», αποκάλυψε.

Μάρα Ζαχαρέα με την κόρη της, Άννα Ρουσόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2015/ NDP

Μάρα Ζαχαρέα με την κόρη της, Άννα Ρουσόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2015/ NDP

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή της με το Instagram, σημειώνοντας πως: «Η Σταματίνα και η Τίνα με οδήγησαν σε αυτόν τον δρόμο. Δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ. Κάθε καλοκαίρι στην Πάρο μου μαθαίνουν και κάτι καινούργιο. Το πιο πρόσφατο που δεν έχω μάθει ακόμη, αλλά θέλω να μάθω είναι το repost».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top