��λένη Μενεγάκη: «Τί μου είπε η καφετζού στο φλιτζάνι»

Πόσους γάμους προέβλεψε η καφετζού για την Ελενίτσα;

Όλα τα είχαμε ακούσει. Αλλά ότι θα ακούγαμε και ότι μία καφετζού είχε προβλέψει τι θα συμβεί στα προσωπικά της Ελένης, αυτό μα την Παναγία δεν το περιμέναμε…

Το είπε δηλαδή η ίδια η Ελένη, μην νομίζετε ότι το βγάλαμε από το μυαλό μας. Η εκπομπή Καφές με την Ελένη παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (11/11) θέμα για μία γυναίκα στην Θεσσαλονίκη, η οποία έμεινε άνεργη και για να μπορέσει να ζήσει, αποφάσισε να… λέει τον καφέ! Τι ήταν να το σκεφτεί η γυναίκα, τρέχει και δεν φτάνει από την πολλή δουλειά!

Αφορμή βρήκε και η Ελένη, που σαν από θαύμα τους τελευταίους μήνες έχει θυμηθεί ό,τι της έχει συμβεί (από εκεί που δεν έλεγε κουβέντα για την προσωπική της ζωή) και εξιστόρησε την περιπέτειά της. «Δεν θα’ μουνα που λέτε 20 χρονών και ήμουνα στην Θεσσαλονίκη. Δεν θα πω τώρα όνομα, αλλά βρέθηκα παρέα με μία θεία ή γιαγιά, δεν θυμάμαι ακριβώς τι του ήταν, πολύ γνωστού τραγουδιστή που μου είχε πει το φλιτζάνι! Σας λέω ήμουν 20 χρονών, ούτε καν 21! Τότε λοιπόν είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ από αυτά που μου είπε. Γιατί όλα αυτά που μου είπε πως θα μου συμβούν, ήταν πολύ μακρινά για εμένα. Αυτά δηλαδή που εμένα θα με χαροποιούσαν τότε, αυτά που ήθελα να ακούσω κοινώς, εκείνη την στιγμή, δεν μου τα είπε. Μου είπε άλλα. Σε αυτά όμως που μου είπε για αργότερα, (που όταν στα λένε όταν είσαι 20 για την περίοδο που θα είσαι 30, εσύ νομίζεις ότι θα έχεις γεράσει μέχρι να σου συμβούν), έπεσε μέσα και είχε δίκιο σε όλα! Μα τι να σας λέω τώρα… έπεσε μέσα σε όλα!»

Είδατε που μέχρι και το φλιτζάνι τα είπε τότε τα μελλούμενα και η νεαρή τότε Ελένη δεν έδωσε σημασία; Μήπως της είπε τίποτα για καμία μεγάλη πόρτα... πώς λέμε μεγάλη πόρτα θα διαβείς; Για δρόμο τύπου, έναν μακρύ δρόμο βλέπω να περνάς; Και καλά ό��α αυτά. Και τα παιδιά και το πρώτο στεφάνι και το δεύτερο. Για τρίτο στεφάνι της είπε τίποτα ή όχι; Εμ... στο καλύτερο μας έκοψες Ελενίτσα και δεν μας είπες πόσες φορές είπε η καφετζού ότι θα παντρευτείς. Μήπως όσα είναι τα παιδιά, άλλοι τόσοι για παράδειγμα θα είναι και οι γάμοι;

Να την ακούς την καφετζού γιατί μια μέρα θα την θυμηθείς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top