Taylor Wily: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Hawaii Five-0»

Σε ηλικία 56 ετών

Διάφορες φωτογραφίες του Taylor Wily/ AP

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών άφησε ο Taylor Wily, γνωστός από τη συμμετοχή του στη διάσημη αστυνομική σειρά «Hawaii Five-0».

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η καλή φίλη του εκλιπόντος Lina Girl Langi στην εκπομπή «Island Life Live» στο το KITV 4 Island News στη Χαβάη.

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση του θανάτου μιας διασημότητας από τη Χαβάη που ήταν επίσης οικογενειακός φίλος. Ο Taylor Wily, πρώην παλαιστής, μαχητής MMA και ηθοποιός πέθανε σήμερα στο Hurricane της Γιούτα. Θα έμοιαζε απειλητικός σωματικά μέχρι να διπλωθείς και να τον αγκαλιάσεις, και αυτό ήταν όλο. Η καρδιά μου ραγίζει», ανέφερε η μουσικός.

 


Ο Taylor Wily γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1968 στη Χονολουλού της Χαβάης και ήταν αμερικανικής καταγωγής από τη Σαμόα. Είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως παλαιστής σούμο πριν γίνει ηθοποιός, ενώ συμμετείχε επίσης σε Πρωταθλήματα Ultimate Fighting.  Υποδύθηκε τον Kamekona Tupuola στο Χαβάη 5-0 εδώ συμμετείχε και στα MacGyver και Magnum P.I. . Πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία Forgetting Sarah Marshall του 2008, με πρωταγωνιστές τους Jason Segel, Mila Kunis, Kristen Bell και Russell Brand.

Ο παραγωγός του Hawaii Five-0, Peter M.Lenkov είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του 56χρονου και θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαι συντετριμμένος. Απίστευτα λυπημένος. Θα μιλήσω αναλυτικά αργότερα. Είναι πολύ σκληρό αυτή τη στιγμή» ενώ αργότερα, προχώρησε σε νέα ανάρτηση γράφοντας «Τ, όπως σου είπα πολλές φορές, σε ερωτεύτηκα στην πρώτη ακρόαση. Μπήκες με μια πετσέτα στο κεφάλι σου στεγνώνοντας τον ιδρώτα, και αυτό ήταν. Με γοήτευσες και ήθελα να σε έχω ως τακτικό ηθοποιό στη σειρά και στη ζωή μου. Ήσουν οικογένεια. Και θα μου λείπεις κάθε μέρα, αδερφέ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter M. Lenkov (@plenkov)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter M. Lenkov (@plenkov)

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top