Δέσποινα Βανδή: Το ηχηρό μήνυμα στα VMA- «Καμία ανοχή στη βία»

Οι συναυλίες που διοργάνωσαν με τον Ρέμο για κακοποιημένες γυναίκες- παιδιά

Aπόσπασμα από όσα είπε η Δέσποινα Βανδή στη σκηνή των MVA 2024- βίντεο από Happy Day

Από τα MVA 2024 δε θα μπορούσε να λείπει η Δέσποινα Βανδή, η οποία μάλιστα κέρδισε ένα από τα βραβεία, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε χθες. 

Βανδή - Μπισμπίκης: Η βραδινή έξοδος του ερωτευμένου ζευγαριού

Ανεβαίνοντας, μάλιστα στη σκηνή για να το παραλάβει, πήρε το μικρόφωνο κι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Λύτρα. 

«Συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα καθημερινά, τα οποία μας συγκλονίζουν κι εμένα προσωπικά. Η βία είναι ανεξέλεγκτη, το μίσος... τουλάχιστον τα γεγονότα που μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή στη σωματική, τη σεξουαλική, την ψυχολογική που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία! Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο, αποφασίσαμε να κάνουμε δυο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη που υπάρχουν δομές, οι οποίες στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά», είπε η τραγουδίστρια.

 

«Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο», πρόσθεσε.

«Γιατί, παιδιά, ισότητα! Δεν υπάρχει φύλο, όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών» συμπλήρωσε σε αυστηρό τόνο η Δέσποινα Βανδή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top