Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν "πουλάω" τα παιδιά μου για να πάρω likes!»

Όσα είπε ο τραγουδιστής για το πως αντιμετωπίζει πλέον τα social media

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης: «Τι καήλα είναι αυτή ρε παιδί μου;»

Ο frontman των Onirama σε λίγες ημέρες γίνεται 47, έκανε τον απολογισμό του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

«Πρέπει να δώσω περισσότερο χώρο στον εαυτό μου. Να αφήσω λίγο τη δουλειά μου, να βάλω καλύτερα όρια γιατί μέχρι στιγμής είναι όλο δουλειά ή παιδιά, πρέπει να βρω χώρο για τον εαυτό μου μετά από τόσα χρόνια το αξίζω», είπε αρχικά. 

Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε μία χαρά»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στη σελίδα που έχει αλλάξει στη ζωή του και πλέον δε χρησιμοποιεί τα social για να «πουλάει» την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του. 

«Πλέον δε μαθαίνετε κάτι για εμένα, δε θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram αυτό είναι μια αλλαγή δική μου», είπε και συνέχισε: «Κάνω κι εγώ την κριτική μου και βλέπω πως δεν υπάρχει λόγος. Ένας άνθρωπος που έχει πάνω από 1000-1200 followers σημαίνει ότι το Instagram του είναι επαγγελματικό. Ό,τι ανεβάζουμε σημαίνει ότι το κάνουμε για δουλειά. 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν εμφανίζει τους γιους του στο Instagram!

Άρα λέω γιατί να ανεβάζω εγώ τα παιδιά μου για δουλειά; Δεν είναι υγειές, δεν αφορά τα παιδιά μου. Η δουλειά μου δεν είναι τα παιδιά μου, να τα πουλάω για να πάρω likes. Δεν χρειάζεται», πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top