Μαρίνα Πατούλη: «Όχι πλέον Πατούλη... Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα!»

Για ποιο λόγο ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη;

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚου. Η πρώην σύζυγος του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι πήρε την απόφαση να αλλάξει το επώνυμό της

Μαρίνα Πατούλη: Εμφανίστηκε με μαύρο μαλλί στο Instagram

«'Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μια ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. 3,5 χρόνια μετά με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να είναι πιο χαρούμενη μακριά από τοξικότητες και να προχωρήσει τη ζωή της», είπε αρχικά. 

Όχι πια Μαρίνα Πατούλη, αλλά... Μαρίνα Σταυράκη!

Όχι πια Μαρίνα Πατούλη, αλλά... Μαρίνα Σταυράκη!

«Εγώ είμαι συντηρητικός άνθρωπος, οπότε το στίγμα της διαζευγμένης ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου, που τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω», πρόσθεσε. 

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με δένει, εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε πολύ τυπική επαφή έως το τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη... Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα. Η Μαρίνα της καρδιάς σας!» είπε, ενώ κατόπιν παραδέχτηκε ότι είναι ελεύθερη στην προσωπική της ζωή. 

Η Μαρίνα Πατούλη με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους

Η Μαρίνα Πατούλη με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε ερώτηση για την Eurovision, η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε: «Δε μου άρεσε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ το ουδέτερο δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό… είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δε μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα; Δεν μπορώ το ουδέτερο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top