«Χώρισες με τον Afflleck;» - Η Lopez απάντησε με πέντε λέξεις

Tι είπε σε Μεξικανό δημοσιογράφο που τη ρώτησε για τα προσωπικά της

Lopez: H αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού με τον Afflleck- βίντεο από Breakfast@Star

Φήμες θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να περνούν κρίση στον γάμο τους. Μάλιστα, η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε μόνη της -ξανά- στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Atlas» στο Μεξικό. Η πρώτη φορά ήταν στην επίσημη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Λίγο τα βίντεο που έχουν απαθανατίσει το ζευγάρι να μιλά με ένταση μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο οι μοναχικές εμφανίσεις της Jlo, λίγο οι εμφανίσεις του Affleck χωρίς βέρα… φούντωσαν τις φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Βέβαια, η Λόπεζ φορά ακόμα τη βέρα της, ενώ δε δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε ανοιχτά και απροκάλυπτα τι συμβαίνει στον γάμο της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την ταινία.

Λόπεζ - Άφλεκ: Παίρνουν διαζύγιο; - «Δε μένουν πια μαζί»

«Για τον Ben Affleck είνα αλήθεια αυτές οι φήμες; Είναι αλήθεια; Είναι αλήθεια αυτή η κατάσταση;», ρώτησε τη Lopez ο Μεξικανός δημοσιογράφος, παρουσία πλήθος κόσμου. «Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα», ήταν η διφορούμενη απάντηση της Jlo, κοιτώντάς τον στα μάτια. 

Σημειώνεται ότι σε όλες τις εμφανίσεις και συνεντεύξεις της δεν έχει τολμήσει κανείς να ρωτήσει για τα προσωπικά της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πάντως, η σταρ φορούσε τη βέρα της κατά τη συνέντευξη τύπου στο Μεξικό, ενώ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε σε δείπνο με φίλους στη Santa Monica και φορούσε κι εκείνος κανονικά το δαχτυλίδι του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top