Κέιτ Μίντλετον: Το νέο πορτρέτο της πριγκίπισσας που προκάλεσε αντιδράσεις

«Δεν της μοιάζει καθόλου», υποστηρίζουν όσοι το βλέπουν πρώτη φορά

Ένα καινούργιο πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει «τρομοκρατήσει» τους βασιλικούς θαυμαστές, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν της μοιάζει καθόλου.

Ο πίνακας με την Kate Middleton πρόκειται να φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler προς τιμήν της «δύναμης και του θάρρους» της. Είναι έργο της καλλιτέχνιδας Hannah Uzor, η οποία εμπνεύστηκε από το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της διάγνωσης του καρκίνου προς το έθνος.

Αποκάλυψη στενής συνεργάτιδας της Κέιτ και του Ουίλιαμ: Περνούν μια κόλαση

Η εικόνα απαθανατίζει την πριγκίπισσα στο πρώτο επίσημο δείπνο της για τον βασιλιά Κάρολο το 2022 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Νότια Αφρική.

Απεικονίζεται όρθια και με το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός, με ένα λευκό, μακρύ βραδινό φόρεμα της Jenny Packham με αστραφτερές λεπτομέρειες στους ώμους και την τιάρα της.

Το πορτρέτο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με πολλούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να κάνουν σχόλια κάτω από την ανάρτηση του εξώφυλλου του περιοδικού, αμφισβητώντας την ομοιότητα του έργου με την Kate.

Κάποιος έγραψε: «Δεν μοιάζει καθόλου με την Katherine. Αν δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια είναι αυτή».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Συγγνώμη, όσο κι αν μου αρέσει που έχετε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο εξώφυλλο, δεν της μοιάζει καθόλου». Κάποιος ρώτησε: «Αν είναι πορτραίτο της Catherine δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της μοιάζει;»

«Ξέρω ότι η τέχνη είναι υποκειμενική, αλλά δεν μοιάζει καθόλου με την πριγκίπισσα της Ουαλίας», σημείωσε ένας άλλος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top