Ναταλία Γερμανού: «Μου λείπει ο πατέρας μου, η αγκαλιά & οι συμβουλές του»

25 χρόνια από τον θάνατο του Φρέντυ Γερμανού - Όσα είπε η κόρη του

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τον πατέρα της, 25 χρόνια μετά τον θάνατο του- βίντεο Το Πρωινό

Χθες, 21 Μαΐου, συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου και πρωτοπόρου δημοσιογράφου και συγγραφέα, Φρέντυ Γερμανού. 

Ναταλία Γερμανού: «Μπαμπάκα μου δε θα σε φτάσω ποτέ»

Η κόρη του, Ναταλία Γερμανού, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση από μια παλιά του συνέντευξη. «Ν' αρχίσουμε να ζούμε.. αυτό μετράει τελικά! Δε σε ξεχνάω ούτε μέρα μπαμπάκα μου», έγραψε στη λεζάντα.

Σήμερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για την απώλεια του μπαμπά της. «25 χρόνια είναι πολλά για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά κάθε φορά που πλησιάζει αυτή η ημερομηνία αλλά και πολλές μέρες μέσα στον χρόνο, μου λείπει πολύ. Τον νοσταλγώ και μου γρατσουνάει την καρδιά σε στιγμές και προσωπικές και επαγγελματικές που έχω ανάγκη να ζητήσω τη συμβουλή του, την αγκαλιά του, την παρηγοριά του. Γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι είναι πολύ άγριος αυτός ο χώρος», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Αν τον είχα τώρα θα του έλεγα "βρε μπαμπά πες μου τι να κάνω" ή "μπαμπά δεν αντέχω άλλο" και θα είχε κάτι να μου πει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι θυμάται όλες τις συμβουλές που τις είχε δώσει, όπως το να μην υποκριθεί τίποτε άλλο στην τηλεόραση από αυτό που είναι ή που νιώθει στην πραγματικότητα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top