Χρυσικού: «Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα τη δυσκολότερη μάχη»

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για τη «μάχη» με τον καρκίνο στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας

Πριν από τρία χρόνια ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα της Δώρας Χρυσικού. Η ηθοποιός έδωσε σκληρή «μάχη» και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Δώρα Χρυσικού: «Ένα αγέννητο παιδί μου έσωσε τη ζωή»

 

Η ίδια θέλησε να γιορτάσει αυτή τη νίκη κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λάμπει από ευτυχία η Δώρα Χρυσικού: «Καλωσόρισες αγάπη μου στη ζωή»

«Η μητέρα μου μου θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα την δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά το 21 Μάϊου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος -ο χρόνος που περνάει από το τραύμα- σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Για αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός. Η μαμά μου μου είπε «δε θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα», εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου. Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό που ήμουν στις 21 Μάϊου του 2021 και που είμαι τώρα. Μπήκα σε ένα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζώ και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν.
Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φωτό γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου» έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top