Σάββας Πούμπουρας: «Δε θέλω να είμαι σε μια εκπομπή που δε μου αρέσει»

Η ατάκα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που μέχρι πέρυσι συμμετείχε

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε μέσα από το Happy Day

Στη διαδικτυακή εκπομπή The Speakers μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να απέχει φέτος από το τηλεοπτικό τοπίο. 

Σάββας Πούμπουρας: Το δημόσιο ξέσπασμα στο Instagram

«Στα 28 μου με ένοιαζε πολύ η γνώμη του κόσμου. Ανέβαινα πάνω στις μπάρες, με ένοιαζε αν είμαι ωραίος, έβγαινα, ήθελα να είμαι αρεστός. Αφαιρώ ρούχα από  το σπίτι και δίνω πράγματα που δεν τα χρειάζομαι. Αδειάζω το σπίτι κι αυτό μου προσθέτει στην ψυχική μου υγεία. Επίσης δεν ψωνίζω ρούχα, δεν ανανεώνω γκαρνταρόμπα όπως έκανα μικρότερος. Αφαίρεσα το πολύ φαγητό από τη ζωή μου, αφαίρεσα το… lifestyle, τα ακριβά αυτοκίνητα. Θα μπορούσα να έχω ένα ακριβό αυτοκίνητο, αλλά δε θέλω. Όποιος πει ότι δεν έκανε πράγματα στη ζωή του για το φαίνεσθαι, είναι ψεύτης», είπε αρχικά.

Φέτος, ο Σάββας Πούμπουρας έχει επικεντρωθεί στην παρουσία του στα social media

Φέτος, ο Σάββας Πούμπουρας έχει επικεντρωθεί στην παρουσία του στα social media

Ο Σάββας Πούμπουρας δήλωσε στη συνέχεια: «Ήταν επιλογή μου να μην είμαι φέτος στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά δε θέλω. 15 χρόνια στην τηλεόραση είδα πράγματα που μου αρέσουν, αλλά και πράγματα που δε μου αρέσουν. Αυτά που μου αρέσουν, δε γίνονται. Δεν είμαι σε φάση να πάω σε μια εκπομπή που δε μου αρέσει μόνο και μόνο για να πληρώνομαι και να γυρνάω σπίτι χάλια. Παλιά έβλεπα μόνο την τσέπη». 

Ο Πούμπουρας για το unfollow στη Μενεγάκη: «Βαρέθηκα να βλέπω φορέματα»

Η καλή σχέση του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο παρελθόν!

Η καλή σχέση του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο παρελθόν! /Φωτογραφία Instagram

Θυμίζουμε ότι για δύο τηλεοπτικές σεζόν ο Σάββας Πούμπουρας συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, με τη σχέση τους να μην είναι κι η καλύτερη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top