Ο Πούμπουρας για το unfollow στη Μενεγάκη: «Βαρέθηκα να βλέπω φορέματα»

Θα συνεργαζόταν ξανά με τη «βασίλισσα» της τηλεόρασης;

Δείτε όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Ελένη το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στην κάμερα του Γεια σου για τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη και ξεκαθάρισε όσα συζητήθηκαν για τη σχέση τους το τελευταίο διάστημα

Η ατάκα του Πούμπουρα στην εκπομπή της Μενεγάκη: «Λίγες ημέρες έμειναν…»

«Στο τέλος σκέφτεσαι μόνο τα ευχάριστα. Όλες οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω. Μια χαρά πέρασα φέτος, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τις δυνατότητές μου, μπορώ να ξεπερνάω εμπόδια και προστριβές γρήγορα», είπε αρχικά.

«Πάντα κρατάω το θετικό πρόσημο από ό,τι τελειώνει. Κι από το άσχημο έχεις να πάρεις κάτι κι από το καλό επίσης», τόνισε στη συνέχεια. 

Τέλος η εκπομπή Ελένη για τον Σάββα Πούμπουρα

Θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη; Ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε: «Ίσως σε ένα εντελώς διαφορετικό concept ναι. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο το καθημερινό, δεν είχα ξανακάνει τέτοιου είδους εκπομπή. Πήρα πάρα πολλά από την Ελένη». 

Ελένη Μενεγάκη σε Σάββα Πούμπουρα: «Τέτοια μου κάνεις άτιμε Τοξότη!»

Πώς σχολιάζει την απόφασή του να κάνει unfollow στη διάσημη παρουσιάστρια λίγο πριν το κλείσιμο της φετινής σεζόν; «Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό. Εσένα σου αρέσουν όσα βλέπεις στο Instagram; Σου αρέσουν τα τακούνια, τα φορέματα; Μπορεί κάποια στιγμή να βαρεθείς να τα βλέπεις. Όπως κι η Ελένη μπορεί να βαρεθεί να βλέπει φαγητά», ξεκαθάρισε. 

Η καλή σχέση ανάμεσα στον Σάββα Πούμπουρα και την Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν

Η καλή σχέση ανάμεσα στον Σάββα Πούμπουρα και την Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν /Φωτογραφία Instagram

Τέλος, αναφορικά με την πρόσφατη στιχομυθία τους στον αέρα της εκπομπής, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ο Σάββας Πούμπουρας διευκρίνισε: «Επειδή φοράει αυτά τα φορέματα που μου αρέσουν και με πήγε σερί, της λέω: "Τρεις μέρες με έχεις πάει σερί με τα φορέματα". Μάλλον δεν το ακούσατε καλά. Αυτό ήταν όμως, δεν ήταν κάτι άλλο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top