«Νιώθω μισός»: Ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του

Έχασε τον πατέρα του και τη μητέρα του μέσα σε λίγους μήνες

Όσα είπε ο Γιώργος Γιαννιάς στο Mega Καλημέρα

Για την απώλεια των γονιών του μέσα σε λίγους μήνες, τους μεγάλους έρωτες και τις κρίσεις πανικού μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του τον Σεπτέμβριο του 2023 και λίγους μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2024, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του.

O Γιώργος Γιαννιάς με τους γονείς του σε συναυλία του στη Ρόδο, το 2007/ NDP

O Γιώργος Γιαννιάς με τους γονείς του σε συναυλία του στη Ρόδο, το 2007/ NDP

«Το να χάνεις και τους δυο σου γονείς, είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Χάνεις την πυξίδα σου, χάνεις ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. Βασικά, νιώθω μισός. Δεν ήξερα που να προχωρήσω, πού να πάω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Ήμουν και μαμάκιας και μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν» αποκάλυψε ο Γιώργος Γιαννιάς στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Γιώργος Γιαννιάς/ NDP

Γιώργος Γιαννιάς/ NDP

«Αν δεν ήμουν τραγουδιστής, θα ήθελα να ήμουν ψαράς. Με τη μητέρα μου ψαρεύαμε μαζί από όταν ήμουν μικρό παιδί», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. 

Γιώργος Γιαννιάς - Ελευθερία Παντελιδάκη με τους γιους τους, Στέφανο και Αντώνη, το 2021/ NDP

Γιώργος Γιαννιάς - Ελευθερία Παντελιδάκη με τους γιους τους, Στέφανο και Αντώνη, το 2021/ NDP

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα και μάλιστα τότε, χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Το διαχειρίστηκα με κλάματα, καψουροτράγουδα. Υπήρξαν οι δυνατοί έρωτες, όπως με τη σύζυγό μου, την Ελευθερία, που με έκαναν να μπορέσω να κλάψω λίγο», είπε ο τραγουδιστής.

Γιώργος Γιαννιάς για Ελευθερία Παντελιδάκη: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια!»

Για τις κρίσεις πανικού που είχε περάσει, περιέγραψε: «Στα 18 μου είχα την πρώτη τεράστια κρίση πανικού… Έχω πάει 6-7 φορές στο νοσοκομείο από κρίσεις πανικού».

Τέλος, αποκάλυψε πως δεν είναι της «Εκκλησίας», όμως πιστεύει στον Χριστό και την Παναγία. «Έχω βιώσει θαύμα και με τον μπαμπά μου και τη μητέρα μου. Με τη μαμά μου δεν έγιναν όλα τα θαύματα, αλλά συνεχίζω να πιστεύω», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top