Μαίρη Συνατσάκη: Η ανάρτηση για τις δυσκολίες της μητρότητας!

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε στρεσαρισμένους γονείς»

Δείτε όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στη συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως είναι γνωστό, η Μαίρη Συνατσάκη, έχει κτίσει μια δυνατή σχέση με το κοινό της στα social media, μοιράζοντας μαζί του τόσο τις χαρές όσο και τις δυσκολίες της ζωής της. 

Συνατσάκη: Με βγάζουν σαν μια παράλογη που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες

Πρόσφατα, η influencer έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που άγγιξε πολλούς γονείς, καθώς μοιράστηκε με ειλικρίνεια -αλλά και χιούμορ- τις δικές της εμπειρίες με τον ύπνο και τις προκλήσεις της μητρότητας

Η μικρή Ολίβια στην αγκαλιά της μαμάς της, Μαίρης Συνατσάκη

Η μικρή Ολίβια στην αγκαλιά της μαμάς της, Μαίρης Συνατσάκη /Φωτογραφία Instagram

«Θέλω να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε στρεσαρισμένους γονείς που έχουν να κοιμηθούν ένα 4ωρο σερί πάνω από έναν χρόνο λόγω μωρού/μωρών και μετράνε τα λεπτά ύπνου μέχρι το επόμενο ξύπνημα και δεν φτάνουν. Και αντί να κοιμηθούν έστω αυτά τα λεφτά αγχώνονται και δεν κοιμούνται και πλησιάζει το πρωί για να τα κάνουν ξανά όλα από την αρχή και είναι κουρέλια. Γεια σας! Κουράγια! Όλοι λένε πως κάποια στιγμή θα ξανακοιμηθούμε», έγραψε σε insta story της. 

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν το περίμενα να νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό»

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη /Φωτογραφία Instagram

Δεν είναι λίγοι οι γονείς που ταυτίστηκαν με τα λεγόμενα της Μαίρης Συνατσάκη, μοιραζόμενοι τις δικές τους ιστορίες για τις άυπνες νύχτες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τα παιδιά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top