Κόκοτας: «Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να περιμένουν για να τον ξυπνήσουν»

Ποια είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας: Καλή του φίλη μιλά για τα νεότερα της υγείας του- βίντεο Το Πρωινό

Στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας. Η καλή του φίλη, Αντωνία Κηφισιώτου, μίλησε για τα νεότερα της υγείας του και έστειλε την αγάπη της και τη θετική της ενέργεια στην οικογένειά του.

Δημήτρης Κόκοτας: «Υπομονή μας ζητούν οι γιατροί» - Τι λέει η σύζυγός του

«Το έμαθα από ανάρτηση κι άρχισα να παίρνω τα απαραίτητα τηλέφωνα. Μάθαμε ότι όντως ο Δημήτρης ήταν στο νοσοκομείο και ότι λιποθύμησε στην αρχή […]. Με την Κατερίνα μίλησα σε μήνυμα. Της έστειλα τις ευχές μου και τη θετική μου ενέργεια. Μιλάω καθημερινά με συνεργάτιδά μου, γιατί δε θέλω να ενοχλήσω την Κατερίνα. Και να πάω, σίγουρα δε θα μπορέσω να τον δω. Πρέπει να είναι δίπλα του πρόσωπα της οικογένειας. Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή τα χαρμόσυνα νέα», είπε αρχικά η καλή φίλη του τραγουδιστή στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δημήτρης Κόκοτας/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Δημήτρης Κόκοτας/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

«Είναι μεγάλη μου τιμή που είναι φίλοι μου και η Κατερίνα και ο Δημήτρης. Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, απίστευτος άνθρωπος και είναι πάντα δίπλα του. Η κόρη τους είναι γλυκύτατη, όπως οι γονείς της. Καλό είναι το κορίτσι να μην τον δει στην κατάσταση που είναι. Κουράγιο και στις δύο, η Κατερίνα, είμαι σίγουρη, ότι έχει το κουράγιο που χρειάζεται γι’ αυτήν την περίπτωση. Είναι πολύ ψύχραιμη, σε ό,τι χρειαστεί είμαστε δίπλα της», πρόσθεσε η Αντωνία Κηφισιώτου.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι έδειξαν οι αξονικές

«Από ότι έμαθα η πρώτη αξονική του ήταν καλή, η δεύτερη ήταν καλή. Περιμένουμε σήμερα- αύριο να τον ξυπνήσουν σιγά- σιγά, ώστε να μπορέσει ο άνθρωπος να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. Οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να περιμένουν λίγο ακόμα», σημείωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top