Σάκης Τανιμανίδης: Αγνώριστος στη πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση!

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 23 ετών

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι σήμερα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Όμως ξεκίνησε την καριέρα του 20 χρόνια πριν. Συγκεκριμένα το 2004, σε ηλικία μόλις 24 ετών, όταν ήταν στο κανάλι ΤV 100 της Θεσσαλονίκης παρουσίαζε μαζί με την Μαριάννα Βαραδίνη το παιχνίδι γνώσεων με τίτλο «Αστέρια και Λάβαρα». 

Τανιμανίδης: Η απίθανη αντίδραση των διδύμων όταν τον είδαν στην τηλεόραση

Σήμερα είναι ένας από τους πιιο γοητευτικούς και επιτυχημένους παρουσιαστές. 

 «Ήμασταν και οι δυο άπειροι με τον φακό, όμως ο Σάκης προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα τηλεοπτικά δεδομένα. Από τότε είχε το χάρισμα της επικοινωνίας και φαινόταν πως θα κάνει καριέρα στην τηλεόραση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η συμπαρουσιάστριά του. 

Έμεινε στο δημοτικό κανάλι TV 100 μέχρι το 2005, όπου και παραιτήθηκε με σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές του. Το 2013 επέστρεψε μέσα από την ΕΤ3, με το World Party, που παρουσίαζε από κοινού με το Γιώργο Μαυρίδη. Η ιδέα αυτής της εκπομπής προέκυψε από τον ίδιο, αφού μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ήθελε να δημιουργήσει μια ψυχαγωγική εκπομπή όπου θα ταξιδεύει με τους φίλους του. Eκτός από παρουσιαστής, ο Τανιμανίδης ήταν επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης της συγκεκριμένης εκπομπής.

Στις αρχές του 2017, δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor Greece και έτσι έκλεισε συμβόλαιο με το κανάλι ΣΚΑΪ. 

Τη σεζόν 2017-2018 ήταν στην κριτική επιτροπή του talent show Ελλάδα έχεις ταλέντο ενώ από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, παρουσίασε τον έκτο κύκλο του Survivor Greece.

Την επόμενη τηλεποτική χρονιά παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Boom και το 2021 το ριάλιτι Η φάρμα στον ΑΝΤ1.

Τη σεζόν 2022-2023 κάνει τη συμπαραγωγή και παρουσίαση του επιχειρηματικού σόου Dragons' Den, γνωστό και σαν Shark Tank στην αμερικάνικη εκδοχή του. Ο ίδιος είπε ότι αυτό το σόου ήταν ένας στόχος που είχε για πολλά χρόνια, αφού θέλει να κάνει το επιχειρείν πιο προσιτό προς τους Έλληνες.

Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε τον 15 χρόνια πριν - Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top