Μέγκαν Φοξ: Το σημείο του σώματός της που θέλει να μεγαλώσει και δεν μπορεί

Αποκάλυψε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Το X έβαλε στο στόχαστρο τη Μέγκαν Φοξ μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και τις δηλώσεις της σχετικά με αυτές.

Η Μέγκαν Φοξ για τη σωματική δυσμορφία: «Δεν αγάπησα ποτέ το σώμα μου»

Σε συνέντευξή της στο podcast «Call her Daddy» η Μέγκαν Φοξ απάντησε σε όλα όσα έχουν ακουστεί περί πλαστικών με την ίδια να απαριθμεί όλες τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, αλλά και να αποκαλύπτει τι άλλο θέλει να «πειράξει» πάνω της. 

μεγκαν φοξ

Το X πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να κάνουν βιτριολικά σχόλια για τις πλαστικές της ηθοποιού, παρομοιάζοντάς τη μέχρι και με τη «νύφη του Τσάκι». 

Η Φοξ, σύμφωνα με την Daily Mail, παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος και μάλιστα, ξόδεψε 30.000 δολάρια για να αποκτήσει «το μεγαλύτερο στήθος που θα μπορούσε να έχει».

Συνολικά έχει κάνει τρεις φορές πλαστική στήθους, ενώ στα 20 της έκανε πλαστική στη μύτη.

Το σημείο του σώματός της που θέλει να μεγαλώσει αλλά δεν μπορεί

Ακόμα, η Μέγκαν Φοξ εξομολογήθηκε πως έχει κάνει botox στο πρόσωπο, έχει βάλει και fillers υαλουρονικού, αλλά δεν έχει βάλει ποτέ νήματα, ούτε έχει κάνει λίφτινγκ. Εξήγησε  ότι έχει απορρίψει πολλές πλαστικές που θα μπορούσε να είχε κάνει επειδή φοβάται τη νάρκωση.

«Δεν μου αρέσουν οι χειρουργικές επεμβάσεις. Είναι μεγάλη υπόθεση, το σώμα μου δεν αντιδρά καλά στη γενική αναισθησία. Φοβάμαι μήπως πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Φοξ.

Αποκάλυψε ότι συχνά μπαίνει στον πειρασμό να κάνει ανόρθωση φρυδιών, ενώ εξομολογήθηκε πως σίγουρα θέλει να μεγαλώσει τα οπίσθιά της αν και δεν μπορεί επειδή είναι πολύ αδύνατη. 

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει λιποαναρρόφηση: «Δεν έχω λίπος στο σώμα μου, για να μπορέσουν να το αφαιρέσουν και να το προσθέσουν στις περιοχές που πρέπει. Νομίζω όμως, πως αν έκανα και αυτό, θα αντιμετώπιζα πολλά περισσότερα αρνητικά σχόλια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top