To catwalk της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Με παραμυθένιο φόρεμα στην πασαρέλα

Οι κόρες της ήδη... διεκδικούν τη φούξια μάξι τουαλέτα

Δείτε τις φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την εκδήλωση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περπάτησε στην πασαρέλα του fashion event Yes I do για φιλανθρωπικό σκοπό με ένα λαμπερό φούξια φόρεμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φωτογραφία με την αδερφή της

«Είχα την χαρά και την τιμή να αποδεχθώ την ευγενική πρόσκληση του Yes I do, και περπάτησα στο catwalk με ένα πολύ ωραίο ροζ φόρεμα», είπε μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια. Στον λαιμό της φόρεσε ένα εντυπωσιακό ασημένιο περιδέραιο και ασορτί μπρασελέ.

«Ήταν μεγάλη μου χαρά και πολύ συγκινητικό γιατί θέλω να σας πω ότι είχαν και κάποιες γυναίκες που έχουν δώσει διάφορες μάχες και βγήκαν αλώβητες και πιο δυνατές. Από ασθένειες σοβαρές, όπως το κορίτσι που κρατάω από το χέρι στο βίντεο, που δεν έχασαν το θάρρος τους κι έδωσαν έναν αγώνα και βγήκαν νικήτριες. Όπως επίσης τα έσοδα πήγαν στους εγκαυματίες που βοηθάει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από το ίδρυμά της», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στη Βουκουρεστίου με μπότες Prada και λευκό παντελόνι

Η ίδια ευχαρίστησε την εταιρεία για το φόρεμα κι είπε ότι οι κόρες της το λάτρεψαν: «Ευχαριστώ πολύ την AthenaV Bridal για το παραμυθένιο φόρεμα. Οι κόρες μου το έχουν ήδη κλείσει ποια θα το βάλει πρώτη!». 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τελικά είχα έναν αιμορραγικό πολύποδα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top