Πύρρος Δήμας: Η αντίδραση των παιδιών του για τη σχέση του με τη Σκαφίδα

«Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε. Δε θα κάνω έκτο παιδί»

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη του Πύρρου Δήμα  στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή- βίντεο Happy Day

Για το μωρό που περιμένει με την Αφροδίτη Σκαφίδα, αλλά και την αντίδραση των τεσσάρων παιδιών του για τη σχέση τους, μίλησε ο Πύρρος Δήμας

Πέμπτη φορά πατέρας ο Πύρρος Δήμας: Έγκυος η Αφροδίτη Σκαφίδα

«Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου. Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, αλλάζει λίγο η ισορροπία. Δε θα πάω για έκτο παιδί.  Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου. Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι» ανέφερε ο Πύρρος Δήμας για τα παιδιά του στην εκπομπή «Στιγμές» που παρουσιάζει ο Μάνος Νιφλής.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο και το φύλο του μωρού

Σε άλλο σημείο, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε πώς αντέδρασαν τα παιδιά του όταν τους μίλησε για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Σίγουρα μίλησα και με τα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Ποτέ δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως και λογικό. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, πιστεύω. Και για μένα δεν ήταν εύκολο, ήθελα κι εγώ τον χρόνο μου», αποκάλυψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών.

Πύρρος Δήμας- Αφροδίτη Σκαφίδα/ NDP 

Πύρρος Δήμας- Αφροδίτη Σκαφίδα/ NDP 

«Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός σου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας για την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές Φεβρουαρίου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top