Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο και το φύλο του μωρού

Η φωτογραφία που ανέβασε μέσα από την εκκλησία

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Γεια σου»

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας ένωσαν τις ζωές τους με θρησκευτικό γάμο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. 

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν!

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Πύρρο Δήμα, η πρώην αθλήτρια του στίβου πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο απο το ιερό μυστήριο και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο κουμπάρος του ζευγαριού τους περνάει τα στέφανα.

 

 

Το φύλο του μωρού που περιμένει 

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε ενώπιον των καλεσμένων του ότι με τη σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, περιμένουν κοριτσάκι. Ο Ολυμπιονίκης έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

«Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε. Ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά. Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι», ακούγεται να λέει στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξεσφάλισε η εκπομπή «Γεια σου». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top