Αφροδίτη Λιάντου για Αλέξανδρο Σκουρλέτη: «Έχω τον κωδικό του κινητού του»

Μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και για τον σύντροφό της

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

«Η μαμά μου τα βλέπει όλα θετικά, δεν είναι αυστηρή κριτής. Σίγουρα αν δει κάτι που δεν είναι ωραίο, θα μου το πει, αλλά δύσκολα θα πει κάτι αρνητικό απλά για να το πει. Ο μπαμπάς μου είναι λίγο πιο αυστηρός, έρχεται και νιώθω ότι έρχεται για να βάζει τσεκ… Στο μέλλον ίσως να συνεργαζόμουν με τη μαμά μου αλλά δε μας έχει γίνει κάποια πρόταση, και θα το σκεφτόμασταν γιατί ακόμα είναι αρχή για μένα και θέλουμε λίγο να τα διαχωρίσουμε.

Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός. Θα προτιμούσε να κάνω κάτι που δεν έχει σχέση με τις τέχνες. Η μητέρα μου νομίζω ότι το ήξερε γιατί από μικρή μου άρεσε να ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα… Νιώθω ότι έχει σταματήσει να υπάρχει η σύγκριση με τη μητέρα μου. Βέβαια, αν δε σταματήσουν και να με ρωτάνε, δε θα σταματήσει να υπάρχει όλο αυτό. Από τη μια το καταλαβαίνω, από την άλλη όμως, δεν την καταλαβαίνω γιατί είμαστε άλλοι άνθρωποι, έχει πολύ περισσότερα χρόνια, έχει άλλη πορεία, άλλα όνειρα, άλλους στόχους, έχουμε πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Η μητέρα μου, μου έχει πει να μη φοβάμαι την αλλαγή, αλλά τη στασιμότητα» είπε η Αφροδίτη Λιάντου στην εκπομπή Fay’s time και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Για τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σκουρλέτη, η Αφροδίτη Λιάντου ανέφερε, «Στην προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ καλά. Ο Αλέξανδρος νομίζω ότι έχει τα πάντα. Είναι πάρα πολύ έξυπνος, υποστηρικτικός, είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσει. Έχουν γνωριστεί με τη μητέρα μου. Η σχέση τους είναι τέλεια, τον λατρεύει η μαμά μου, πάντα έχει δίκιο εκείνος, ποτέ εγώ… Έχω τον κωδικό του κινητού του, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ… Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top