Τάκης Παπαματθαίου: Οι άγνωστες σπουδές και η σύγκριση με τον γιο του

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Ο Τάκης Παπαματθαίου φιλοξενήθηκε στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τον γιο του, Ιάσονα Παπαματθαίου, που ακολουθεί τα χνάρια του στην υποκριτική.

Ο γιος του Τάκη Παπαματθαίου είναι ο νέος πρωταγωνιστής στις «8 Λέξεις»

Ο Τάκης Παπαματθαίου με τον γιο του, Ιάσονα /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

Ο Τάκης Παπαματθαίου με τον γιο του, Ιάσονα /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας

«Φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Του αρέσει πολύ που είναι ηθοποιός. Όταν μου το είπε ξαφνιάστηκα και του λέω: “Κοίτα όπως βλέπεις είναι δύσκολα, αν έχεις ακούσει τις συζητήσεις με τη μαμά”», δήλωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δεν θα σκεφτόμουν καθόλου το θέμα της σύγκρισης, ίσως να ένιωθα και πιο ασφάλεια», απάντησε στη συνέχεια για τη σύγκριση με τον γιο του. 

Σε άλλο σημείο ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ είχε ήδη κάνει σπουδές στη Νομική και εργαζόταν σε τράπεζα.

«Ενώ ήμουν στη Νομική δούλευα σε τράπεζα με ένα χοντρό τσατσιλίκι. Κάποια στιγμή έφαγα μια φλασιά και είπα έχω δει τον θάνατό μου; Έχω δει ότι θα τελειώσω τη ζωή μου σε μία τράπεζα έστω και διευθυνταράς; Όχι! Και επέλεξα το χάος. Ασχολήθηκα με την υποκριτική από μία παράσταση στη Νομική. Έπαιζαν τη Λυσιστράτη, τη σκηνοθετούσε ο Γιώργος Λαζάνης και πήγα να παίξω μουσική. Μου ζήτησε να παίξω έναν ρόλο και μου είπε “τι σπουδάζεις; Νομική; Σε βλέπω στο θέατρο». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top