Παναγιώτα Βλαντή: Ο λόγος που δεν ανεβάζει τον σύζυγό της στα social media

«Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του»

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για την προσωπική της, αλλά και τον μυστικό γάμο της στην Ύδρα. 

Παναγιώτα Βλαντή - Γιάννης Βλάχος: Κοινή εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή με τον σύζυγό της στην παρουσίαση της σειράς «17 Κλωστές» /Φωτογραφία NDP Photo 

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή με τον σύζυγό της στην παρουσίαση της σειράς «17 Κλωστές» /Φωτογραφία NDP Photo 

Παναγιώτη Βλαντή: Πήγε να μαζέψει ελιές

Όπως εξήγησε κράτησε το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επειδή με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, δεν τους αρέσει να διατυμπανίζουν τα προσωπικά τους. Μάλιστα της έχει ζητήσει να μην ανεβάζει φωτογραφίες του στα social media, κάτι που η ίδια σεβάστηκε.

«Με έχουν σχολιάσει στο παρελθόν για την προσωπική μου ζωή. Αποφασίσαμε με τον Γιάννη να παντρευτούμε, αλλά δεν θέλαμε τζέρτζελο μεγάλο. Θέλαμε να είναι πολύ μεταξύ μας να το χαρούμε. Μετά δεν είχα πρόβλημα να το επικοινωνήσω. Το αποφασίσαμε με τη βοήθεια των πολύ δικών μας ανθρώπων να το κάνουμε κρυφά. Την επόμενη ημέρα βγήκα. Την προστάτευα πολύ την προσωπική μου ζωή.  Δεν θέλω να βγάζω την προσωπική μου ζωή, δεν είναι το στιλ μου…Δεν ήθελα να με σχολιάζουν για την προσωπική μου ζωή αλλά με για την δουλειά μου.

Δεν ξέρω αν μου στοίχισε αυτό. Στην ψυχολογία μου δεν μου κάνει καλό, δεν ξέρω αν μου κάνει καλό στη δημοσιότητα. Έχω κάνει τόσα πράγματα στη δουλειά, αν περίμεναν από την προσωπική μου ζωή…Είναι κάτι που δεν επιδιώκω, όπως και στα social δεν βγαίνει ο Γιάννης ποτέ. Το έχετε προσέξει φαντάζομαι. Καμιά πλατούλα αν δείτε. Δεν του αρέσει καθόλου. Πρέπει να σεβαστώ και την δική του επιθυμία και εγώ δεν θέλω και εκείνος», είπε η ηθοποιός στο «Πάμε Δανάη». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top