Δύο χειρουργεία για την Ιωάννα Τούνη: «Έχω αγχωθεί»

«Το αποφάσισα ότι θα μπω στο χειρουργείο...»

Όχι μία, αλλά δύο χειρουργικές επεμβάσεις ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο διάστημα η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο μικρός Πάρης χαλαρώνει στο τζακούζι!

Μετά τη γέννηση του γιου της, Πάρη η influencer – επιχειρηματίας παρατήρησε κάποια αλλαγή στο στήθος της και σκέφτεται να κάνει επέμβαση.

Τούνη – Αλεξάνδρου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Τοσκάνη

Μιας και θα μπει στο χειρουργείο σκέπτεται σοβαρά να κάνει ξανά μια διορθωτική επέμβαση στη μύτη της, μιας και δεν την ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το πρώτο τους ραντεβού

«Σκεφτόμουν αν θα κάνω ανόρθωση ή αυξητική και ακόμα το σκέφτομαι. Σκέφτηκα αφού θα «φάω» τη νάρκωση μήπως να κάνω και τη μύτη μου. Με ενοχλεί ο χόνδρος, το ρουθουνάκι που είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό. Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ. Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top