Άντζελα Δημητρίου: Στην κηδεία της μητέρας της, χέρι- χέρι με την Όλγα

Συντετριμμένη η τραγουδίστρια- «Καλό ταξίδι μανούλα μου. Θα σ' αγαπώ πάντα»

Την αγαπημένη της μητέρα αποχαιρετά σήμερα η Άντζελα Δημητρίου, στο κοιμητήριο Ηλιούπολης. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη και μπήκε στην εκκλησία για την εξόδιο ακολουθία, υποβασταζόμενη από την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Όλγα Κιουρτσάκη για τον θάνατο της γιαγιάς της: «Έφυγες κι ούτε το έμαθα»

Μαμά και κόρη, μετά τα σύννεφα στη σχέση τους, έγιναν μια γροθιά στο τελευταίο αντίο της γιαγιάς. Η μητέρα της Άντζελας, Ελένη Στέρπη, άλλωστε υπήρξε δεύτερη μητέρα για την κόρη της τραγουδίστριας. 

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, αφού ήταν εκείνη που ήταν δίπλα της στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα. «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου» είχε πει στο παρελθόν η Άντζελα Δημητρίου.

Η κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου/ NDP

Η κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου/ NDP

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίζεται στο J2US ως coach του Στέλιου Δρουμαλιά. «Στην τελευταία μας πρόβα ήταν πολύ στεναχωρημένη, μου είπε: πρέπει να φύγω, η υγεία της μητέρας μου έχει επιβαρυνθεί», αποκάλυψε χθες ο δημοσιογράφος.

Κηδεία μητέρας Άντζελας Δημητρίου- To στεφάνι της τραγουδίστριας/ NDP

Κηδεία μητέρας Άντζελας Δημητρίου- To στεφάνι της τραγουδίστριας/ NDP

«Καλό ταξίδι μανούλα μου. Θα σ' αγαπώ πάντα» ήταν το μήνυμα στο στεφάνι της Άντζελας Δημητρίου. Συλλυπητήριες ευχές μέσω στεφάνων έστειλαν ακόμη ο Νίκος Κοκλώνης, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Εύη Δρούτσα, η Πέγκυ Ζήνα, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top