Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος για δεύτερη φορά - Η δημόσια εμφάνισή της

Ξανά πατέρας ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Δείτε βίντεο από την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, του μικρού Βλάσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της για τη γιορτή του!

Η παρουσιάστρια κι ο σύζυγός της, ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, θα γίνουν ξανά γονείς κι η ευτυχία τους δεν περιγράφεται

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει πατέρα για δεύτερη φορά τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει πατέρα για δεύτερη φορά τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο /Φωτογραφία Instagram

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, όταν η παρουσιάστρια κι ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε event μαγαζιού που ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως, με πλήθος celebrities να δίνουν το «παρών».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο μικρός Βλάσσης έκανε τα πρώτα του βήματα

Η Queen Dina εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Φανερά χαρούμενη κι ευδιάθετη, μίλησε στους δημοσιογράφους και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ούτε το φύλο αλλά ούτε τον μήνα που διανύει. Αποκάλυψε όμως ότι όταν έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μαζί με τον σύζυγό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη μητέρα της, κυρία Πόπη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη μητέρα της, κυρία Πόπη /Φωτογραφία Instagram

Θυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απέκτησαν τον μικρό Βλάσση τον Ιανουάριο του 2023 κι από τότε η ζωή τους άλλαξε ριζικά. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είχε εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας, αν έρθει και δεύτερο παιδί είναι ευπρόσδεκτο», είχε δηλώσει πρόσφατα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top