Ματίνα Παγώνη: Όσα είπε για τον σύζυγό της και τον λόγο που δεν έκανε παιδί

«Δεν ήθελα να προσποιηθώ για να κάνω τη μαμά»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Ματίνα Παγώνη που έγινε διάσημη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η γνωστή επιστήμονας αναφέρθηκε στην εικόνα της, την οικογένεια και την καθημερινότητα της αλλά και τον σύζυγό της. 

Fan του Κωνσταντίνου Αργυρού η Ματίνα Παγώνη: «Μου αρέσει πολύ»

Αναφερόμενη στην εικόνα της και την οικογένεια της, είπε: «Το στιλ μου έχει σχολιαστεί πολύ, εγώ πάντα έτσι ντυνόμουν, δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας. Πάντα βάφομαι μόνη μου, ακόμη και στις εκπομπές που πηγαίνω. Μέσα στην ντουλάπα μου θα τα βρείτε όλα. Μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα ακριβά φουλάρια. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα από τη λαϊκή, αν μου άρεσε κάτι θα το έπαιρνα. Το μάτι μου πάει αμέσως στο πολύ ακριβό κι είναι λάθος». 

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι της αρέσουν τα ακριβά ρούχα

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι της αρέσουν τα ακριβά ρούχα!

«Ο πατέρας μου είχα πολύ καλή δουλειά, είχαμε χρήματα, ήμουν μοναχοπαίδι κακομαθημένο. Στην εφηβεία ήμουν κακομαθημένη με πολλές απαιτήσεις. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και το εκμεταλλευόμουν και ζήταγα περισσότερα. Ντύνομαι πάντα ανάλογα με την περίσταση, αν πάω μια εκδρομή δε θα βάλω 12ποντο. Πάω στη λαϊκή με τη φόρμα. Κάνω κριτική και παρατηρήσεις στιλιστικές στους συνάδελφους μου».

Για τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επίσης γιατρός, και για την απόφαση της να μη γίνει μητέρα, ανέφερε: «Στον σύζυγό μου δεν αρέσει η τηλεόραση, είναι άλλος χαρακτήρας, είναι ψύχραιμος άνθρωπος». 

Ο πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ γνώρισε τον σύζυγό της την εποχή που έκανε το αγροτικό της στη Λήμνο εκείνος ήταν διεθυντής της Παθολογικής Κλινικής κι εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους

Ματίνα Παγώνη: «Στην αρχή ο κόσμος δε με αποδεχόταν. Μετά κατάλαβαν!»

«Τα παιδιά σημαίνουν μητέρα που αφιερώνει χρόνο, όχι τα δίνω στους συγγενείς να τα μεγαλώσουν. Δεν είχα διάθεση να αφιερώσω χρόνο για παιδί και δεν ήθελα να προσποιηθώ για να κάνω τη μαμά» δήλωσε για τη μητρότητα, προσθέτοντας για την πιο ευαίσθητη πλευρά της: «Δεν κλαίω ποτέ μπροστά σε άλλους, ακόμα και όταν ήμουν μικρή. Η μόνη στιγμή που έκλαψα μπροστά σε άλλα άτομα ήταν στην κηδεία της μητέρας μου». 

Η Ματίνα Παγώνη υπήρξε η απόλυτη... σταρ την εποχή της πανδημίας

Η Ματίνα Παγώνη υπήρξε η απόλυτη... σταρ την εποχή της πανδημίας /Φωτογραφία Eurokinissi

«Νιώθω όμορφη και να με φλερτάρουν, όμως δε δίνω σημασία. Από μικρή πίστευα ότι το φλερτ είναι χαζό κι απλό. Δεν είμαι η γυναίκα-γατούλα, δε μου αρέσουν τα γλυκόλογα και τα λουλούδια», πρόσθεσε με χιούμορ η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top